ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΠΕΘΑΝΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΥΜΗ.


**Κατέληξε τελικά ο συνάδελφος  στρατιώτης ΟΠ, 21 χρονών, που κατάγονταν από την Ρόδο, και υπηρετούσε σε μονάδα της Σύμης.
Ο θάνατος του έχει προκαλέσει την οργή συναδέλφων, συγγενών και φίλων καθώς συντελέστηκαν πλήθος ολιγωριών και οι υγειονομικές υπηρεσίες, στρατιωτικές και πολιτικές αποδείχτηκαν ανίκανες να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό ρουτίνας, με αποτέλεσμα να καταλήξει το νεαρό παλικάρι.
Ο 21χρονος στρατιώτης μεταφέρθηκε με δύο μέρες καθυστέρηση από τη Σύμη στην Ρόδο, ενώ υπήρξε τραυματισμένος εξαιτίας της πτώσης του από το πάνω κρεβάτι που χρησιμοποιούσε στη μονάδα.
Ενώ οι στρατιωτικές αρχές αφήνουν να διαρρεύσει ότι έγιναν όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις, η ουσία είναι ότι για μια βδομάδα δεν έγινε διάγνωση, ούτε από τους στρατιωτικούς γιατρούς ούτε από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου.
Την περασμένη Κυριακή έγινε διάγνωση για μικροβιακή μηνιγγίτιδα και μετά από ενέργειες συγγενών και φίλων την περασμένη Δευτέρα διακομίστηκε στο 401 ΓΣΝΑ.
Στο 401 ΓΣΝΑ εισήλθε στην ΜΕΘ. Σύντομα όμως και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε στους οικείους του ότι ο 21χρονος Ο.Π. ήταν κλινικά νεκρός. Για να ακολουθήσει η απώλεια του.
Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας, των φίλων και συναδέλφων του αδικοχαμένου παλικαριού και εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη.
Καλούμε όμως το ΓΕΣ και  το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να  παρέμβουν άμεσα και να ερευνήσουν διεξοδικά την υπόθεση της νέας απώλειας συναδέλφου φαντάρου εξαιτίας των ολιγωριών και των λαθών του προσωπικού των Υγειονομικών Υπηρεσιών.
Επιτέλους, η κάθε οικογένεια απαιτεί να της επιστρέφεται το νεαρό της παλικάρι που της στερεί ο στρατός και η υποχρεωτική στράτευση, Υγιή και όχι σε ένα φέρετρο, τυλιγμένο στη γαλανόλευκη.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogsppot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: