ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΝΔ & SIA αναθέτει στους ναζιστές της Χ.Α, την "αντιπολίτευση" στο ... ΣΥΡΙΖΑ!!!!.


Πλάκα έχει το νέο τηλεοπτικό σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ΝΔ&CIA και οι ναζιστές της Χ.Α με στολές εποχής να πολεμούν στα μαρμαρένια αλώνια για το όνομα Μακεδονία. Αμφότεροι ωσάν εξαπτέρυγα του Μνημονίου παραδίδουν μαθήματα λάθρας εθνικοφροσύνης.

Με άψογο τηλεοπτικό στήσιμο στελέχη της ΝΔ&CIA(ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και των ναζιστών, στημένα  από επαγγελματικά στελέχη που στήνουν πολιτικούς και κώματα, αντιπολιτεύονται τον…ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή συνέντευξη τεταρτοκλασσάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε Μακεδονική εφημερίδα που αναφέρει ότι η μη επίλυση του ονόματος της γείτονας χώρας είναι «ζήτημα οικονομικών αντιθέσεων που θέτουν έλληνες καπιταληστές» και συμπληρώνουμε εμείς ότι εκτελούν τα κοινοβουλευτικά πιόνα τους(των ελλήνων καπιταληστών).

Η αλήθεια είναι πώς πρέπει να είσαι πολύ εθνικιστής για να δεις ότι είναι λάθος η δήλωση του στελέχους… αλλά στην Ελλάδα που ονομάστηκε η ΝΔ , κώμα εθνικοφρόνων,  το κώμα που αύξησε την τουρκική κατοχή της Κύπρου από το 7%(χούντας) σε 30% (επί Καραμανλή και ΝΔ), και που οι ναζιστές της Χ.Α, δοσίλογοι και χουντικοί της Κύπρου,  ονομάζονται εθνικιστές,   τα πάντα είναι ένα πολύ ωραίο ανέκδοτο… σαν το άλλο με τον Τοτό..

Ας δούμε όμως ότι ο κόσμος των εθνικιστών υπακούει στις δικές του αντιθέσεις(θα αναφέρουμε μόνο τις πιο ζουμερές και πρόσφατες) και σίγουρα δεν είναι ο αγγελικός κόσμος που παρουσιάζουν..αντίθετα πρόκειται για βόθρολύμματα.

Η αντίδραση των εθνικιστών ναζιστών αυτών που κατέκαψαν μαζί με Γερμανούς φασίστες-κατακτητές ελληνικά χωριά μαζί με τους εθνικόφρονες της ΝΔ και υπερασπιστές του Μνημονίου , έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά το ξεπούλημα της μαρίνας του Φλοίσβου μέσω των Λάτσιδων, σε Τούρκικη παρακαλώ εταιρεία.  Οι ίδιοι λοιπόν που ξεπούλησαν το λιμάνι του Φλοίσβου για αργύρια στον «άσπονδο εχθρό» τους Τούρκους να τσατίζονται σήμερα για μία λεκτική αναφορά περί Μακεδονίας.

Η συγκεκριμένη αναφορά σε MAKEDONIA δεν είναι βέβαια και η μοναδική.

Να ας πούμε το BBC, διεθνές μέσο προπαγάνδας ανεβοκατεβάζει το γειτονικό κράτος ως  MACEDONIA,   αυτό δεν εμπόδισε καθόλου υψηλόβαθμο στέλεχος των ναζί της ΧΑ να δηλώσει συνέντευξη στο BBC,   χωρίς να τους κάνει την παραμικρή κρούση “διόρθωσης” που χρησιμοποιούν κατά κόρον την ονομασία MAKEDONIA Η συνέντευξη του Παναγιόταρου, αυτό είναι το κοινοβουλευτικό στέλεχος,  απάντησε σε όλες τα ερωτήσεις στο BBC,  με ύφος χιλίων ελλήνων καρδιναλίων κάνοντας γαργάρα την στάση του BBC απέναντι στην εθνικιστική στάση όσον αφορά τη MAKEDONIA.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με άλλη τοπική ονομασία που συγκρούεται εδώ και χρόνια με το εθνικιστικό τηγάνι που θα ψήσει τα ψάρια στην  Αγιά Σοφιά. Είναι υφυπουργός(ναυτιλίας) των εφοπληστών ο εθνικιστής Μπουμπούκος(έχει ψηφίσει και το Μνημόνιο) και τον καλούνε τούρκοι εφοπληστές στην  Ισταμπούλ,  μάλιστα κύριοι και κυρίες , στην Ισταμπούλ όχι στην γεμάτη ελληνική έπαρση Κωνσταντινούπολη , αλλά στην Ισταμπούλ.. Περιχαρής ο εθνικιστής μπουμπούκος όχι μόνο πάει και βέβαια καλοπερνάει στην αγκαλιά των τούρκων εφοπληστών αλλά τους παραδίδει και διαβεβαιώσεις για άρση του Καμποτάζ και πολλά άλλα καλούδια που είχαν/έχουν σχέση με το ξεπούλημα των ελληνικών λιμανιών.. Τσιμουδιά οι εθνικιστές ναζιστές ή μη … Τους πείραξε η λεκτική αναφορά τους στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ περί Μακεδονίας….   

Το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου φροντίζει να κατασκευάσει όσο το δυνατό πιο συμπαγής δομές που θα κρατήσουν για όσο το δυνατό περισσότερο ζωντανό το καθεστώς του Μνημονίου. Δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ναζιστές και το κάνουν .. Τους ανέθεσαν εκτός από την τρομοκρατία σε βάρος των δυνάμεων που αγωνίζονται για την κατάργηση του Μνημονίου και την άσκηση πολιτικής αντιπολίτευσης εναντίων όσων δεν στέκονται από την πλευρά του καθεστώτος, είτε είναι αριστεροί είτε αναρχικοί κλπ…
Τα περί εθνικισμού και Ελλάδας και πατριωτισμού είναι απλά εργαλεία διάλυσης τόσο της Ελλάδας όσο και προσβολής τους νεοελληνικού πολιτισμού από εξουσιαστικά σχήματα που θα διαπρέψουν εναντίων όλων μας.. Η κατασκευασμένη  παλινόρθωση ναζιστών και μοναρχοφασιστών(ΝΔ&CIA, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) είναι εργαλεία που επιβάλλει σήμερα το ντόπιο και διεθνές Κεφάλαιο έχοντας εξασφαλίσει την απόλυτη χειραγώγηση του ούτως ή άλλως ελληνικού διεφθαρμένου Κράτους και κυρίως των διεφθαρμένων θεσμών του(αστυνομία-δικαστες κλπ) και του κοινοβουλευτικού προσωπικού..

Δεν υπάρχουν σχόλια: