ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Τα βαρια χαρτιά της Δεξιάς


Σίμος Κεδίκογλου. Ίσως ο χειρότερος κυβερνητικός εκπροσωπος όλων των εποχών. Ο σύντρολλος Τρομπακτ παρακάτω έχει κάνει ξεχωριστή μνεία για την ανυπαρξία της φαιας ουσίας του Σίμου με ένα πλήρες άρθρο και με ένα σωστό παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Τα έχει κάνει τάλιρα και περαιτέρω ανάλυση είναι άνευ σημασίας.

Και που σας έλεγα, ο Σίμος πιθανότα είναι χειρότερος και από τον γνωστό γουδούπα του ΠΑΣΟΚ, Βούδα της Κυβερνητικής ακατέργαστης τεως κρατεάς ΠΑΣΟΚικης προπαγάνδας, Χ. Πρωτόπαπα. Ναι τολμώ να το πω και να το υποστηρίξω.

Πάντα αυτοί δεν ήταν οι δεξιοί όμως; Νούμερα, ανευ ουσίας, τζαμπα μάγκες, ρουφιανοι, καρφιά, νενέκοι, αρχιμάστορες και κλακαδόροι ξενέρωτων φιεστών αστικής υποκουλτούρας... ώπα ώπα ώπα... ας μείνουμε στο τελευταίο λίγο και όποιος τολμαει ας δει τι εκπληξούλα σας έχω ΕΝΤΟΣ...



ΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ... ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ... ΚΛΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Φήμες θέλουν τον αγαπημένο μας Σίμο να είναι από "τους ανθρώπους που ζούνε για πάντα" (όπως εικάζουν για τον Νίκολας Κειτζ). Ιδού και οι αποδείξεις:

*Το άρθρο είναι σατιρικό και δεν έχει σκοπό να προσβάλει τη μνήμη του ταλαντούχου ηθοποιού-μίμου Τάσου Γιαννόπουλου που απεβίωσε τη δεκαετία του '70. Υπάρχει μια ομοιότητα φυσιογνωμική και τίποτα παραπάνω, χαβαλέ κάνουμε δεν είμαστε υβριστές νεκρών.


tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: