ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Θέρμανση το χειμώνα: Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Μόνη λύση η ανυπακοή στους άδικους νόμους


Η κρίση στην αγορά πετρελαίου από τους καταναλωτές (λόγω της υπέρογκης τιμής του) έχουν οδηγήσει το σύνολο σχεδόν του κόσμου σε εξέυρεση εναλλακτικών μορφών θέρμανσης.
Μετά το τραγικό συμβάν με τα 3 απανθρακωμένα παιδιά στη Βόρεια Ελλάδα, όταν μεταδόθηκε η φωτιά από την ξυλόσομπα στο σπίτι που διέμεναν. Τα δάση, ακόμη και τα πάρκα των πόλεων, καταστρέφονται από την υλοτόμηση (είτε από μεμονωμένους και δυστυχούντες συμπολίτες μας, είτε από επιτήδειους εμπόρους ξυλείας).
Μεγάλο μέρος των πολιτών ιδιάιτερα στα αστικά κέντρα έχει καταφύγει στα ηλεκτρικά μέσα θέρμανσης.
Αυτό μέχρι να έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ που με τον νέο χρόνο θα είναι πιο ακριβός ακόμη και 48%.  Με την νέα απόφαση του Αρείου Πάγου (μετά την προσφυγή του προφήτη όσον αφορά  την απόφαση του δικαστηρίου, Στουρνάρα) θα έχουμε και τις αλχημείες με την είσπραξη του χαρατσιού στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Τότε θα έχουν  να επιλέξουν μετάξύ του θανάτου από το ψύχος ή της ανυπακοής και της επανασύνδεσης ρεύματος, μιας και η ΔΕΗ θα τους έχει κόψει το ρεύμα λόγω αδυναμίας πληρωμής.
 Το κίνημα μας, το Κινημα Δεν Πληρώνω, στο μέτρο των δυνατοτήτων του δηλώνει ότι υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία των ανθρώπων και όχι τα κέρδη κάποιων εταιριών και μάλιστα κοινωνικού χαρακτήρα. 
Θα είμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας με σύνθημα: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: