ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ανήκουμε στη φύση και οχι η φύση σε μας-ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Ο, Βελγικών πλέον συμφερόντων, ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει copyright ακόμα και στα εσπεριδοειδή του... Αυτό για όσους αναρωτιούνται γιατί το ACTA είναι κάτι "κακό".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε διαβαζω τη σελιδα εδω και αρκετο καιρο και γενικα συμφωνω μαζι αλλα εδω συη συγκεκρημενη περιπτωση εισαι φαουλ.Η χρηση ΜΗ πιστοποιημενου πατατοσπορου(οπως μπορει να ειναι εν δυναμει και μια πατατα) απαγορευεται σε ολη την ευρωπη και τα 3/4 του κοσμου.Αυτο γινεται οχι για το βασιλοπουλο η τους μεγαλους σποροπαραγωγικους οικους(η τουλαχιστον οχι μονο για αυτους) αλλα και για την προστασια απο επιδημια ιολογικων προσβολων.Επειδη η πατατα πολλαπλασιαζεται αγενως(χωρις γονεις δλδ) αν εχω μια πατατα μολυσμενη 10% απο εναν ιο του χρονου αν βαλω τις πατατες που εγιναν θα εχω 30% προσβολη και μετα 75 κτλ. Ετσι θα νοσησουν ολα τα φυτα τις περιοχης/χωρας.

ΣΤΡ. ΓΕΩΠΟΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη η ενημερωση ειναι η δυναμη μας, ευχαριστω για την παρεμβαση και την πληροφορια, μιας και δεν γνωριζω τετοιες λεπτομεριες.
Πες μου ομως η λεξη "απαγορευεται" μας κανει να σκεφτομαστε διαφορετικα ή οχι;
Αν πχ εγραφε ''ακαταλληλο για φυτευση '' θα ηταν ιδια η καχυποψια?
Αλλωστε με τοσα μεταλλαγμενα που μας βομβαρδιζουν, εμενα το μυαλο μου πηγε εκει...ειδικα οταν προερχονται απο μια πολυεθνικη.

Ανώνυμος είπε...

Εγω μια πληροφορια εδωσα.Για την απαγορευση που λες ειναι μεγαλη κουβεντα. Προφανως αυτη την ιδιαιτεροτητα της πατατας εκμεταλλευτικαν οι πολυεθνικες τυπου μοσαντο και αλλοι σποροπαραγωγεις και εχουν κονομισει τα μαλλιοκεφαλα τους.