ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Άσκηση «Πυρ και Κίνηση», από Εθνοφύλακες Μονάδων της 29 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ
Στιγμιότυπα Άσκησης «Πύρ και Κίνηση Ομάδος Πεζικού», από εθνοφύλακες Μονάδων της 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού στο Πεδίο Ασκήσεων Μορσίνης, στην Ξάνθη.
ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
Όσοι πιστεύουν ότι ο ελληνικός αστικός κόσμος και το κράτος θα διαλύσουν τον στρατό τους κάνουν λάθος. Σαφώς και οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις διέρχονται φάση αναδιοργάνωσης, με σημαντικές ανακατατάξεις, αλλά θεωρούμε ότι παρανομαστής των όποιων αλλαγών θα είναι οι έφεδροι. Με πιο βαθιά και σκοτεινή εθνικιστική και ρατσιστική ιδεολογία, πιο πολεμική εκπαίδευση, προσαρμένη στην αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών-μετανάστες, κοινωνικά κινήματα κλπ- έτοιμοι για μάχες μέσα σε πόλεις και για αντμετώπιση αντάρτικου πόλης. Ένας στρατός έτοιμος να συνδράμει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Οι όποιες αλλαγές -με ενσωμάτωση των αλλαγών που προτείνει η Τρόικα ή όχι- ενσωματώνουν τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, τις εθνικιστικές Πολιτοφυλακές, τις Μοίρες Καταδρομέων, τα νεά Τάγματα Εθνοφυλακής, συνδέονται με την νέα Ελληνική Αστυνομία που στρατιωτικοποιείται, μειώνεται ποσοτικά, αλλά από τον Ιανουάριο αποκτά νεό στρατιωτικό τμήμα (πιο στρατιωτικά και μαζικά ΕΚΑΜ της νεάς εποχής)
Η υπεράσπιση της υποχρεωτικής στράτευσης απλά προκαλεί την αποστροφή της νεολαίας, αναφέρεται σε  ένα διαφορετικό είδος αστικού στρατού. Η απαίτηση κατάργησης της στρατιωτικής θητείας και αντικατάστασης από το Μισθοφορικό Στρατό, όχι μόνο υποτάσσεται στις στρατηγικές επιλογές του ελληνικού κεφαλαίου και της Ε.Ε., αλλά κυρίως αρνείται να δει και να συγκρουστεί  με το σύγχρονο πλέγμα στρατιωτικοποιημένων μισθοφορικών-εφεδρικών δυνάμεων που αναλαμβάνουν αστυνομικά καθήκοντα και τις κατασταλτικές δυνάμεις που θυμίζουν στρατό μέσα σε πόλεις.
Ανάγκη τώρα η ανάπτυξη ενός κινήματος ενάντια στον εθνικισμό-μιλιταρισμό και πόλεμο. Ενάντια στην υποχρεωτική στράτευση και το μισθοφορικό στρατό. Με μαζική, αποφασιστική πάλη μέσα και έξω από τον στρατό. Με σύγχρονα εργατικά, διεθνιστικά, αντικαπιταλιστικά και ανατρεπτικά χαρακτηριστικά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: