ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κόλαση στον ΠΑΟ> Μπινελίκια Δομάζου στον Μήτσου!



Ένταση, φωνές και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί στην άκρως επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που διεκόπη βιαίως μετά από ...4 λεπτά, εξαιτίας της σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Μίμη Δομάζο και τον Αργύρη Μήτσου. Οι τσακωμοί, οι καυγάδες και οι ύβρεις διήρκεσαν σχεδόν μισή ώρα κι έτσι δεν πάρθηκε καμιά απόφαση για το μέλλον του Παναθηναϊκού, το οποίο χαρακτήρισε “δυσοίωνο” ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Φάνηκε ξεκάθαρα για μια ακόμη φορά η απροθυμία των μετόχων να βάλουν χρήματα.
 

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα όταν ο Δημήτρης Γόντικας επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους χάλασε η πρόσληψη του Ζήση Βρύζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος δέχτηκε τότε τα πυρά από τον “ψηλό” και τον “κοντό”! Τον Αντώνη Αντωνιάδη και τον Μίμη Δομάζο.

"Υπάρχει πικρία γιατί εμείς δεν ήμασταν ενήμεροι. Πηγαίναμε στις καφετέριες και μας ρωτούσε ο κόσμος για τον Βρύζα και τον Ζήκο και εμείς δεν ξέραμε τι να πούμε. Με την εμπειρία που έχω ως πρόεδρος του ΠΣΑΠ, έπρεπε να με είχατε καλέσει” είπε ο Αντωνιάδης που επί της ουσίας αυτοπροτάθηκε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Και συνέχισε ο Δομάζος: “Ποιος τον πρότεινε τον Βρύζα; Αν είναι έτσι να στείλω και εγώ ένα γράμμα να προτείνω. Έχω παίξει μπάλα για τον Παναθηναϊκό, έχει πεθάνει το παιδί μου και έπαιζα μπάλα για τον Παναθηναϊκό”.

Παρέμβαση έκανε και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης με επίθεση κατά Γόντικα: “Πώς διοικείς έτσι; Τι πράγματα είναι αυτά, όλο γκέλες κάνουμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για τον Παναθηναϊκό είναι να σηκωθείς να φύγεις”.

Οι σκηνές ροκ συνεχίστηκαν με χοντρό επεισόδιο ανάμεσα σε Δομάζο και Μήτσου. Το συμβούλιο πλέον είχε διακοπεί, τα μικρόφωνα έκλεισαν και οι διάλογοι με τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς δεν γράφτηκαν στα πρακτικά.

Μήτσου: “Σταμάτα Μίμη, μην κάνεις έτσι. Και εμείς δεν έχουμε παίξει μπάλα αλλά υπηρετήσαμε και στηρίξαμε το σύλλογο για 20-25 χρόνια”.
Δομάζος: “Ναι, με το αζημίωτο, υπάλληλος ήσουν. Μας γράφετε στα αρ... σας, να πάτε να γ...”.
Μήτσου (ανέβηκε πάνω σε γραφείο και φώναζε): “Θα σου κάνω μήνυση, θα σου κάνω μήνυση!”.

Κατά πληροφορίες ο Δομάζος επιχείρησε να επιτεθεί στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον συγκράτησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που είπε ότι “είμαστε τυχεροί που δεν πήραμε τον Βρύζα. Χρειαζόμαστε κάποιον βέρο Παναθηναϊκό, αλλά να μην έρθει κανείς από όσους έχουν ξαναδουλέψει”.
Δηλώσεις Θ.Γιαννακόπουλου
“Η συζήτηση ήταν κυρίως γύρω από το οικονομικό. Ο Αδαμάντιος Πολέμης είπε πολύ σωστά πράγματα και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε κρίσιμη καμπή. Σε αυτό το σημείο υπήρξαν διαξιφισμοί, γιατί ο καθένας θέλει να κάνει το δικό του. Προέχει να είμαστε ενωμένοι και να βοηθήσουμε όλοι οικονομικά την ΠΑΕ. Όμως όλοι λένε ότι θα βάλουν λεφτά όταν δουν τον άλλον να βάζει. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Το τι κάνει ο άλλος δεν με αφορά. Το μέλλον είναι δυσοίωνο”, ανέφερε κατά την έξοδό του από την αίθουσα της συνεδρίασης ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Ζήση Βρύζα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι όλα ήταν κλεισμένα, αλλά ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ακύρωσε τη συμφωνία. Για το ποιος θα αναλάβει τελικά τη θέση, θα αποφασίσει στην επόμενη συνεδρίασή της η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού. 
 
Από το ΔΣ απουσίαζαν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Παρόντες ήταν οι Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας, Τζόνι Βεκρής, Νίκος Βαρδινογιάννης, Ιάκωβος Γεωργανάς, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης, Μαίρη Λομβάρδου, Σωτήρης Λουμίδης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Αντώνης Αντωνιάδης, Μανώλης Πενθερουδάκης, Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Αργύρης Μήτσου και Μίμης Δομάζος. 

http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=282784

Δεν υπάρχουν σχόλια: