ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Kινητοποιήσεις εργαζομένων στην Wind (video)

Ο Πόλεμος των εργοδοτών έχει ήδη ξεκινήσει!!! Στηρίζονται στην ψεύτικη κρίση που δημιούργησαν κάποιοι και απολύουν στο όνομά της.

Η απάντηση των εργαζομένων είναι και πρέπει να είναι η ενότητα! Η WIND έχει ξεκινήσει
από την μεριά της μία στοχοποίηση κάποιων εργαζομένων της που συνδικαλίζονται. Ο λόγος προφανής. Εάν ο εργαζόμενος είναι αποκομμένος από το σωματείο του δεν θα ξέρει τα δικαιώματα του, δεν θα αντιδρά γιατί θα φοβάται, θα δέχεται τα πάντα από την εργοδοσία.

 Έτσι η WIND θα πετύχει μεγαλύτερο κέρδος με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η ΠΑΣΕΤΙΜ δεν το αφήνει όμως έτσι. Αντιδρά με στάσεις εργασίας και απεργίες. Με καταλήψεις και ότι άλλο χρειαστεί με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων. Στηρίζει τους εργαζόμενους που έχουν απολυθεί ή απειλούνται με οποιονδήποτε τρόπο.



Μιλήσαμε με τους εργαζομένους και μας είπαν το εξής εξωφρενικό: Η WIND καλεί εργαζόμενούς της στα κεντρικά κτήρια της εταιρείας στο Μαρούσι δήθεν για να συζητήσουν «κάτι» και τους κλειδώνει σε ένα δωμάτιο χωρίς να τους δίνει τη δυνατότητα να τηλεφωνήσουν οπουδήποτε και απαιτεί να υπογράψουν την απόλυσή τους!Το aeTV βρέθηκε στην συνάντηση της ΠΑΣΕΤΙΜ, εργαζομένων και αλληλέγγυων σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας για την συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης.

http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: