ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΕΔΩ ΚΡΑΖΟΥΜΕ- Έκδοση: Έλληνας Aντρας..


Γεια σου Ελληνίδα γυναικα..
Σου αρέσει πιστεύω αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία διπλα e;
Πάω στοίχημα πως έχεις ήδη φτιάξει ένα λατινογενές ρομαντικό σενάριο στο μυαλό σου όπου υπάρχουν μέσα άλογα, εξοχη, κρασί, massage και παθιασμένο ερωτα τα βραδια.

Όμως, ας σοβαρευτούμε λίγο και ας δούμε τα δεδομένα:

Ο Έλληνας άντρας μπορεί να μοιάζει μια οπτασία όσον αφορά τις σκέψεις των γυναικών αλλα η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν την ουτοπική φαντασίωση.
Ας δούμε κάπως εικονογραφημένα το τι φαντάζεται η μέση γυναικα για τον άντρα τον σωστό τον Ελληνάρα

Λάγνο βλέμμα: Ναι, είναι κάτι που ο μέσος Έλληνας δεν κατέχει και πολύ. Μπορεί το 1821 να μην απέχει και πολύ με το σήμερα χρονολογικά, αλλα βιολογικά ο άντρας και ειδικά ο Έλληνας έχει πε-θά-νει.

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες μπορεί να μοιάζει με το μοντέλο στην πρώτη φωτογραφία, αλλα δυστυχώς γί αυτές, εσύ μαλακα νεοέλληνα δεν έχεις και καμια σχέση με αυτό:




                      Έχεις πλέον μεγαλύτερη σχέση με αυτό:


Αποφασιστικότητα: Ο Έλληνας του 2011 έχει τόση αποφασιστικότητα, όσο τον αφήνει η μάνα του η η αυστηρή κοπέλα που έχει διπλα του. Ο Έλληνας του 1940 έδινε και κάνα σκαμπίλι που και που για να υψώσει το δίκιο του. Σήμερα Το πιο πιθανό είναι να φας εσύ το χαστούκι και να βάλεις τα κλάματα σε καμια γωνια μπροστά από το facebook, γράφοντας καταθλιπτικά status ότι και καλά κανεις δε σε καταλαβαίνει και δεν νοιάζεται για σένα. Πάρτο χαμπάρι, κανεις δε νοιάζεται για τα emo status σου και κανεις δε καταλαβαίνει τον λόγο που κανεις ότι κανεις.




Ομορφιά: Το μαύρισμα του λατίνου εραστή είναι σαφώς μια "λυμπιστερη" εικόνα σε κάθε γυναικεία φαντασίωση. Τι κρίμα που εσύ από τις ώρες που χεις κάψει στο World of Warcraft μπροστά από το PC έχεις γίνει άσπρος σαν το πανί.

Για να μη μιλήσω για δικέφαλους τρικέφαλους και το τέλειο γραμμωμένο σώμα που αναζητάει η κάθε καημένη που έχει ακόμα ελπίδες και ονειρεύεται. ΌΧΙ Ο Έλληνας άντρας έχει την κλασσική "μπυροκοιλια" και ακόμη αναρωτιέται γιατί δε τον κοιτάει καμια.
Προσπαθεί η καημένη, σου λέει, "εμενα με ενδιαφέρει ο εσωτερικός κόσμος και όχι το πως είναι ο άλλος εξωτερικά" αλλα εσύ τούβλο Έλληνα δεν πιάνεις το κρυμμένο μήνυμα που λέει "χάσε κάνα κιλό βρε μπούλη μπας και έχω την ικανότητα να πάρω καμια ανάσα όταν κάνουμε sex και ειδικά όταν είσαι εσύ από πάνω μου και νοιώθω σαν να φτιάχνομαι με ένα πιεστικό για μέταλλα"



Μέγεθος πέους: Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει κανεις, ο μέσος Έλληνας έχει μήκος 14 εκατοστά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλα κλασικά όταν θα ρωτήσεις έναν Έλληνα θα σου πει "e normal μωρέ 18 εκατοστά, ξέρεις".
Όχι μαλακα Έλληνα, δεν είναι normal το 18 εκατοστά. Είπαμε υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα εσείς το χετε γαμήσει και μάλιστα το φλομώνεται και στο ψέμα για εντυπωσιασμό. Αυτά ακούνε οι μικρούλες και νομίζουν πως τα 12 εκατοστά είναι όντως 20.
Γί αυτό η συμβουλή μου προς όλες τις Ελληνίδες είναι να κουβαλάνε έναν χάρακα μαζί τους και να βγάζουν ρόμπα τον κάθε μαλακα που λέει ότι είναι πάνω από το μέγεθος όπου είναι όντως. Και εσύ μαλακα Έλληνα πιάσε το πουλάκι σου και επιτέλους deal with it.
Αυτό έχεις ότι και να κανεις, τουλάχιστον μάθε να το χρησιμοποιείς σωστά.


Aντρες Είδωλα: Κοίτα να δεις, όλες οι γκόμενες γουστάρουν τον Johny Depp, μη το παίζεις ξινισμένος όταν ακούς τη δίκια σου να το λέει φωναχτά και καλά με έκπληξη λες και δε το περίμενες. Αυτό δε πάει να πει ότι δε σε γουστάρει βρε ηλίθιε, αυτό πάει να πει ότι έχουν γούστο. Εδώ που τα λέμε ωραίο αγοράκι είναι ο Depp. Φαντάζεσαι να έπεφτες τις ελάχιστες περιπτώσεις που έχουν σαν είδωλα ότι να ναι άντρες;


Ποδόσφαιρο: Ναι κάποτε οι γυναίκες μας γκρίνιαζαν που εμείς βλέπαμε μπάλα και αυτές δεν καταλάβαιναν Χριστό. Πλέον αυτές γνωρίζουν τα πάντα από ποδόσφαιρο και εγώ δεν έχω τι είναι το offside. Το θέμα μας όμως δεν είμαι εγώ μαλακα. Το θέμα είσαι εσύ και η μαλακια στον εγκέφαλο σου που έχεις μια διέξοδο όλο και όλο στη ζωή σου και σε αυτήν σε γαμάει η δίκια σου. Όχι πες μου τώρα τα ονόματα από 4 τερματοφύλακες της Ελλάδος.



Ισότητα: Και ναι, πλέον περάσαμε στο επίπεδο της ισότητας. Και εννοώ πως οι άντρες ζητούν την ισότητα από τις γυναίκες γιατί νοιώθουν καταπιεσμένοι και κραγμένοι αρκετά.
Η αλήθεια είναι πως έχω και εγώ χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αυτήν την τακτική όμως δε ντρέπομαι να πω πως μια γυναικα μου δείξε κάποιες έρευνες επάνω σε αυτό και μπορώ να σου πω Έλληνα άντρα πως ακόμη και σε μοριακό επίπεδο, η γυναικα σε γαμάει.

Μη βλέπεις το Χριστινάκη που κάθεται ήρεμο στο σαλόνι και βλέπει μπάλα ενώ εσύ πλένεις πιάτα..στην πραγματικότητα είναι ένας δολοφόνος σταλμένος από το CIA και εσύ είσαι ο στόχος του.



Δεν ήταν αστείο αυτό που είπα e; Σίγουρα! Αλλα δεν παύει να είσαι στην κουζίνα και να πλένεις πιάτα. Και αυτό όχι γιατί θα πρέπε να είναι καποιανού η θέση, αλλα επειδή δεν έχεις πλέον τα αρχίδια να φερθείς ως ο άντρας που έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι είσαι.



Πλέον είσαι μια γυναικούλα που όλη μέρα μυξοκλαίς και νομίζεις πως αν φανείς αρκετά στεναχωρημένος η Ελληνίδα θα δείξει οίκτο. ΌΧΙ! Δεν έχεις καμια επαφή με την πραγματικότητα δυστυχώς για σένα. Η πραγματικότητα είναι εδώ και σου γαμεί την ψυχολογία. Πλέον έχουν αντιστραφεί οι οροι. Πλέον είτε είσαι gay είτε είσαι μια λουκρητία που παραπονιέται όλη μέρα για όλα. DEAL WITH IT η κανε κάτι γίαυτό.



Τι πραγματικά ζητάνε οι γυναίκες:
Οι γυναίκες και συγκεκριμένα οι Ελληνίδες, ζητάνε απλά πράγματα από σένα σαν άντρα.
Θέλουν κάποιον να τις καταλαβαίνει, να είναι εμφανίσιμος, αρσενικός, καλός μαζί τους και να μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια μαζί τους. Πράγμα που εσύ μέχρι στιγμής όχι απλά δεν αγγίζεις, αλλα του κουνάς και το μαντήλι καθώς απομακρύνεσαι πλήρως από αυτήν την φαντασίωση των γυναικών. Αλλα τι να κάνουν οι καημένες; Επιβίωση λέγεται, αρπάζουν το κοντινότερο δυνατόν σε αυτήν την ουτοπία..και δυστυχώς γίαυτές, αυτός είσαι εσύ τρομάρα σου


Γίαυτό μαλακα Έλληνα άντρα εάν θες να αποκαλείσαι ακόμη άντρας, καλο θα ήταν να θυμηθείς τις αρχικές σου ρίζες σαν κυνηγός της φυλής σου, σαν το απόλυτο αρσενικό, σαν το όνειρο κάθε γυναικας...και όχι σαν αυτό που είσαι τώρα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: