ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ...



Ξέσπασε για μια ακόμα φορά κατά των μεταναστών 
ο ΛΑ.Ο.Σ. 
Ο εκπρόσωπός του δήλωσε χτες: «Με κανένα οικονομικό κίνητρο δεν πρόκειται να υπάρξει εθελοντής με τύχη ανάλογη με αυτήν που επιφύλαξαν οι λαθρομετανάστες στον Μανώλη Καντάρη. Με αερολογίες "δεν βάφονται αβγά". Αν δεν τους διώξουμε, θα μας διώξουν».
Οι δολοφόνοι του Μ. Καντάρη δεν έχουν ακόμα συλληφθεί. 
Αυτό όμως δεν εμποδίζει το ΛΑ.Ο.Σ. να υποδείξει την καταγωγή τους. 
Μπορεί οι δολοφόνοι να είναι μετανάστες, μπορεί και όχι, αυτό από πού κι ως πού ενοχοποιεί συνολικά τους μετανάστες ή συνολικά τους Ελληνες; 
Από πότε η πράξη ενός μπορεί να στιγματίσει τους πάντες; 
Λεπτομέρειες για το ΛΑ.Ο.Σ. αρκεί να υπηρετείται η μόνιμη επωδός των τοποθετήσεών του, που δεν είναι άλλη από το αίτημα «να τους διώξουμε»... Προσπερνά όμως το ποιος τους έφερε ή καλύτερα ποιος τους εξανάγκασε να εγκαταλείψουν πατρίδες και οικογένειες. 
Το προσπερνά γιατί στηρίζει με νύχια και με δόντια το σύστημα που τους ξερίζωσε από τις πατρίδες τους, τις οποίες αιματοκύλισε και βύθισε στο μαύρο σκοτάδι της εξαθλίωσης.
Ας προσπεράσουν και οι άνθρωποι του μόχθου την επικίνδυνη ρητορεία του ΛΑ.Ο.Σ. Ο εχθρός τους δεν είναι εκεί που δείχνει το μόρφωμα του κ. Καρατζαφέρη. 
Εκεί δε θα βρουν παρά ανθρώπους βασανισμένους, που αναζητούν στον ήλιο μοίρα και που η πλουτοκρατία εκμεταλλεύεται άγρια αφενός βγάζοντας από τον ιδρώτα τους τρελά κέρδη αφετέρου ενοχοποιώντας τους - διά των προθύμων τύπου ΛΑ.Ο.Σ. - για όλα όσα η ίδια διαπράττει συνολικά σε βάρος του λαού.



1 σχόλιο:

Vomolloxius Koba είπε...

Παρακολουθήστε τις συνεντεύξεις του Καρατζαφέρη – θα είναι όλο και συχνότερες, λόγω της συνέναισης του μνημονίου (λέγε με σκοπιμότητα) και λόγω της πτώσης των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ.. Αν δεν σταθείς σε κάθε φράση του για να τη σκεφτείς για ένα-δυο λεπτά, σε πείθει! Και, δυστυχώς, πάρα πολλοί τηλεθεατές (συμπολίτες μας, δηλαδή) δεν κάθονται να σκεφτούν τι ακριβώς ακούνε. Ο Καρατζαφέρης, όπως κάθε φασίστας που σέβεται τον εαυτό του, δεν απευθύνεται στο λογικό του ακροατή, αλλά στο θυμικό.