ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο Κοσμίδης χρυσό μετάλλιο στο Κότμπους! !

Ο Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής στο Κότμπους. Ασημένιο μετάλλιο από τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.
Στον τελικό του εδάφους ο Κοσμίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Βαθμολογήθηκε με 15.525 β. εκτελώντας πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,70, υψηλότερο ακόμα κι από εκείνο που είχε στον τελικό του περσινού παγκόσμιου πρωταθλήματος (6,60)!

«Μιά τέτοια αρχή για τη νέα χρονιά είναι ό,τι καλύτερο. Χαίρομαι ιδιαίτερα, επειδή έπιασα μεγαλύτερη αρχική αξία από ό,τι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα» υποστήριξε ο Κοσμίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο κύπελλο στο Παρίσι, το επόμενο Σαββατοκύριακο....

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων, συγκέντρωσε 15,450 β. και ισοβάθμησε στη 2η θέση με τον Ολλανδό Γιούρι Φαν Χέλντερ. Το χρυσό κατέκτησε ο Κινέζος Ξουάν Λούο (15,675 β.).

«Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρας μου μέχρι σήμερα, αλλά αναμένονται κι άλλες. Η εμφάνισή μου ήταν αρκετά καλή.Ομως, έκανα κάποια λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσω ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος» είπε ο Πετρούνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: