ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αποσύρθηκε η ταινία «Hereafter» από την Ιαπωνία ως ένδειξη σεβασμού!


Η νέα ταινία του Clint Eastwood με πρωταγωνιστή τον Matt Damon, «Hereafter» («Η Ζωή Μετά»), ήταν προγραμματισμένο να παίζεται στην Ιαπωνία μέχρι το τέλος του μήνα. Παρόλα αυτά η την Warner Bros, ως «ένδειξη σεβασμού» στο κοινό της χώρας αποφάσισε να την αποσύρει. Ο λόγος; Η ταινία ξεκινά με πλάνα που αναπαριστούν το τσουνάμι του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 230.000 ανθρώπους.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει ο Matt Damon ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Clint Eastwood.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η ταινία ήταν να παραμείνει ως το τέλος Μαρτίου στις αίθουσες της Ιαπωνίας, ωστόσο αποσύρθηκε από την Warner Bros, ως «ένδειξη σεβασμού»: Βλέπετε, ξεκινά με πλάνα που αναπαριστούν το τσουνάμι του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 230.000 ανθρώπους.

Όπως φαντάζεστε, θεωρούνται εντελώς ακατάλληλες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Σε ένδειξη σεβασμού των τραγικών γεγονότων στην Ιαπωνία αποσύραμε το Hereafter από τους κινηματογράφους και θα αναβάλουμε την πρεμιέρα του The Rite για μεταγενέστερη ημερομηνία», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Warner Bros.

Επιπλέον η εταιρία παραγωγής και διανομής αποφάσισε να διαθέσει 1 εκατ. δολάρια στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό, που θα τα διαθέσει σε σκοπούς σχετικούς με τη διάσωση και την αναδιάρθρωση της χώρας.

Παράλληλα και οι συντελεστές της ταινίας δήλωσαν πως είναι στο πλευρό των Ιαπώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: