ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η αποχή των ΜΜΕ από την αλήθεια θα συνεχιστεί κανονικά.


Με το που έληξε η απεργία πείνας των μεταναστών είχαμε τα κλασικά τραγελαφικά του πολιτικού συστήματος και του προπαγανδιστικού του βραχίωνα του που λέγεται ΜΜΕ. Άναρθρες κραυγές, ουρλιαχτά και γαβγίσματα ακούγονταν από τα ηχεία της τηλεόρασης ενώ άρθρα καθαρού μίσους κάλυψαν πολλές σελίδες αρκετών εφημερίδων. Οι διάφοροι “καθωσπρέπει” αρθρογράφοι εξέφρασαν γλαφυρά όλη την λύσσα τους για την ήττα σε εποχή μνημονίου, που δεν τη χωράει το σύστημα. Άγριος νεοφιλελευθερισμός και σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή δεν χωράνε στην ίδια πρόταση.
Νέα Δημοκρατία και Λάος έπεσαν με τα μούτρα και τράβαγαν το ξενόφοβο κομμάτι του κόσμου, ο ένας από το ένα μανίκι και ο άλλος από το άλλο.
Δεν έχει νόημα να σχολιαστούν οι μαλακίες που ειπώθηκαν. Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε ότι ο κίνδυνος που κράδαιναν οι τηλεαστέρες για βιομηχανία απεργιών πείνας επιβεβαιώθηκε. Αλλά όχι όπως το έλεγαν… Ένα ζευγάρι Ελλήνων μακροχρόνια ανέργων, ξεκίνησε στην Καβάλααπεργία πείνας. Ο εισαγγελέας επενέβη άμεσα και τους εκδίωξε. Να που χρειάζονται και οι αλληλέγγυοι…
Παρά λοιπόν το γεγονός ότι η απεργία πείνας των 300 έληξε, η απεργία ψεύδους των μεγαλοδημοσιογράφων και η αποχή τους από τη αλήθεια θα συνεχιστεί κανονικά και με αμείωτη ένταση. Είναι αποφασισμένοι να μην ακουστεί ούτε μισή αλήθεια μέχρι τα γκάλοπ να δείξουν 80% ευχαριστημένους από το ΔΝΤ και 18% δεν ξέρω, δεν απαντώ. Όπως διάβασα και σε κάποιο blog, προυπόθεση για να γίνει πιστευτό το ψέμα σου είναι και να κρύψεις την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: