ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Καραγιαννίδης: Έχω μάσκες και ρόπαλα στο σπίτι, καλέστε τον Δένδια να με συλλάβει


Πριν γίνω βουλευτής ήμουν και πολίτης, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδηςτονίζοντας ότι ρόπαλα και κοντάρια χρησιμεύουν στην αλυσίδα που προστατεύει μια πορεία
 
Μετά τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος χαρακτήρισε αντικείμενα καθημερινής χρήσης τις αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ξύλινα κοντάρια, ο βουλευτής του κόμματος Χρ. Καραγιαννίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δηλώνει πως έχει σπίτι του δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, και δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ.
“Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Πρόσθεσε ακόμη πως, “πριν γίνω βουλευτής ήμουν και πολίτης και εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Όταν κάναμε διαδηλώσεις οργανωμένα, ο ίδιος ο κομματικός οργανισμός φέρνει τέτοια σημαιάκια με ρόπαλα τα όποια χρησιμεύουν στην αλυσίδα που προστατεύει την πορεία. Είναι παράνομο;”
Αναφορικά με την εκκένωση της Βίλας Αμαλία είπε πως “είναι μια προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές. Είναι χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια γιατί είναι ένας χώρος στον οποίο ελεύθερα μπορούσες να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε. Το αν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου ας αφήσουμε να το λύσει η Δικαιοσύνη όταν και αν θα γίνει η δίκη”.
πηγη:news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: