ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ 21 ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ: TRIFYLLI.NET


Μπράβο στην Original Κορίνθου

Ο σύνδεσμος της ΑΕΚ «Ορίτζιναλ 21» Κορίνθου μοίραζε τρόφιμα και ρούχα σε απόρους Eλληνες και μετανάστες αλλά και για κρατούμενους που τα έχουν ανάγκη.
Μάλιστα αυτή η κίνηση είχε ανακοινωθεί εδώ και μία βδομάδα. Φαίνεται πως σε κάποιους δεν άρεσε, κάποιους που την είδαν πιο Έλληνες από όλους και ήρθαν να επιληφθούν του θέματος. Μιλάμε πάντα για τη Χρυσή Αυγή που νομίζει πως ο κόσμος της ανήκει.
Έτσι ενώ βρίσκονταν στο χώρο 5 άτομα της Ορίτζιναλ δέχτηκαν επίθεση από 5 παλικάρια με πτυσσόμενα γκλομπς της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα… ο ένας από αυτούς ήταν ο βουλευτής της Χ.Α. Μπούκουρας.
Για κακή τους τύχη όμως βρήκαν μπροστά τους, τους οργανωμένους και όχι 1 αλλοδαπό φοβισμένο και έφαγαν οπαδικό ξύλο που λέμε… Μπράβο στα παιδιά της 21 που δεν δέχονται τον φασισμό… μαζί σας συντρόφοι.


Ακολουθεί η ανακοίνωση των παιδιών της 21 Κορίνθου:...

Την τελευταία εβδομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης, ο σύνδεσμος μας είχε ξεκινήσει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα χουν ανάγκη.
Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους κι έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που 5 άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, 5 φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόπς τους επιτέθηκαν. Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη…
Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής…
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ORIGINAL 21 KORINTHOS

epitropesdiodiastop.

Δεν υπάρχουν σχόλια: