ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: Τα 3 λεπτά που προκαλούν τόσα συναισθήματα, όσα δεν μπορεί μία ταινία του Χόλιγουντ σε 2 ώρες? (VIDEO)


Πρόκειται για το φιλμ μικρού μήκους , "Porcelain Revised Score” , που κέρδισε το προηγούμενο Καλοκαίρι στον διεθνή διαγωνισμό “Parallel Lines”.

Οι υποψήφιοι είχαν απεριόριστη ελευθερία έκφρασης αλλά έπρεπε να ακολουθήσουν τους εξής δύο κανόνες: Ο διάλογος θα έπρεπε να είναι ακριβώς έξι γραμμές και η διάρκεια δεν θα έπρεπε να υπερβαίνει τα τρία λεπτά.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ...




ΠΗΓΗ
http://radar-gr.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

(ΣΧΟΛΙΟ, για την ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ αναφορικά Δικαστηριο Χάγης κ. ΠΓΔΜ/FYROM)
Αυτό που συχενώμαστε είναι όταν ο Πολιτικός Λόγος γίνεται ... Εκκλησιαστικός ! Η Πάλη, ο Αγώνας για τον Σοσιαλισμό, Ειρήνη και όλα τα Αγαθά, μπορεί να ακούγεται Ουτοπικά αλλά ο ΔΡΟΜΟΣ προς ΕΚΕΙ πρέπει να είναι Πραγματικός και Ρεαλιστικός ! Δεν μπαίνουμε στην Διαδικασία να Σας αναφέρουμε τσιτάτα από Μάρξ/Ενγκέλς κ. Λένιν, όπως συνηθείζουν να κάνουν οι αγγράματοι "Ελληναράδες" διαστρεβλώνοντας την "Αρχαία Ελλάδα" τους της φιλοσοφείας και επιστήμης ! Αλλά, καλά θα κάνουν οι φίλοι του ΚΚΕ, αλλά και όλοι οι ... "Αγαπάται Αλλήλους" να μην κατέβουν στο επίπεδο των Κοινονικών και Πολιτικών/Επιστημονικών Ανιστοριτών Λαθών ! Δεν μπαίνουμε στην ... Χρονοβόωρα Διαδικασία Μελετών, Τυρβάζοντας περί "Γεωγραφίας κ. Τοπολογίας", "Προσδιορισμού κ. Απροσδιοριστίας" ! Δίοτι ανέκαθεν, τα συμφέρωντα έχουν απευθείας σχέση με το επίπεδο Παιδείας-Πολιτισμού, Το επίπεδο Παιδείας-Πολιτισμού σου ανοίγουν τους Οφθαλμούς για να δείς και να Καταλάβεις/Ερμηνεύσεις την Αναγκαίοτητα, ώστε να τροποποιήσεις την Ζωή σου, την Κοινωνία σου ! Απλά Ελληνικά: Αλλά τα Συμφέρωντα του Κινέζου κ. άλλα του Ουγκαντέζου ! Αλλά τα Συμφέρωντα Γερμανού κ. άλλα του Θιβετιανού ! Αλλά της ... Μαρίκας κ. άλλα της ... Τατίκας ! Και έτσι βλέπουμε ότι στην Ελλάδα "ΟΛΟΙ" είχαν τους Οφθαλμούς τους κλειστούς δίοτι δεν "ΕΙΧΑΜΑΙ" ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ! Είχαμαι της ΚΟΡΩΝΕΣ των αγγράμματων "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ" απο την μια μεριά, και από την άλλη τους Πολιτικά Παραδωμένους .... Θρησκόληπτους Παραδωμένους ! Παρότι που σας συνηστούμαι θερμά, να διαβάσεται Μάρξ/Ενγκέλς/Λένιν, εμείς εντοπίζουμαι ορισμένα ΧΟΝΤΡΑ λαθάκια τους, αναφορικά με τους ... "ΜΙΚΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ" !! Διότι σήμερα (εδώ και 2 χρόνια) ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτός ο "ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ", μπορούν να ΤΙΝΑΞΟΥΝ στον ΑΕΡΑ όλο αυτό το Σάπιο Παγκόσμιο Οικονομικό/Χρηματοοικονομικό Σύστημα !! Αλλά εσείς διαλεγώσασται ως άλλοι Χριστιανοί, Πολιτικοί Χριστιανοί, για μια άλλη Ζωή ! Οταν σήμερα έχουμε τα καλήτερα Επιστημονικά Εργαλεία για τον μετασχηματισμό, ΟΧΙ μόνο της Κοινωνίας μας, αλλά ΟΛΩΝ των Κοινωνιών (όπου υπάρχουν καπιταλιστικές δομές) ! Αλλά ορισμένοι αγωνίζονται να αποδείξουν ότι πράγματι υπάρχουν .... ΜΙΚΡΟΙ ΛΑΟΙ !!! Τελειώνοντας, για ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ: Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! Και υπάρχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για να χρησιμοποιείται ως όνομα "Κρατικής Οντότητας" από ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ! ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ δεν σηζητάμε για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!