ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΛΟΣ-Mπάτσοι + ΠΑΜΕ = κοινός αγώνας (Ηχητικό)


Στο βιντεάκι ακούγεται ο τσιφ μπάτσος του βόλου να μιλά στο ραδιόφωνο σχετικά με την περσινή πορεία 6 Δεκ. και πόσο εκτιμά τις πορείες του ΠΑΜΕ, κλπ. (οι πρώτες φωτογραφίες είναι από τις συλλήψεις στο σωρό που κάναν οι ασφαλίτες εκείνη την ημέρα, ύστερα απο συντονισμένη ενέργεια όπου πνίξαν με χημικά και σπάσαν την πορεία, με αποτέλεσμα ορισμένοι διαδηλωτές να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από ένα στενάκι όπου τους περίμενε όλο το ασφαληταριό, φαίνονται επίσης καθαρά οι Τόλλιας (τότε τσιφ δίωξης νυν τσιφ ασφάλειας και Καραϊσκος τσιφ προστασίας πολιτεύματος)

Οι σχέσεις των μπάτσων με το "Κ"ΚΕ είναι διαχρονικές και δεν ντρέπονται κιόλας να τις παραδέχονται δημόσια.

το οργανωμένο σχέδιο της εξουσίας (αναπόστατο τμήμα του δυστυχώς και το "Κ"ΚΕ) φάνηκε και στην πόλη του βόλου, όταν δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο την Πέμπτη -που αφορούσαν την πορεία της τετάρτης- έδειχναν προς τα που πάνε να το στήσουν... όπως θέλουν τον λαό να αντιδρά προς την κάθε "συντεχνία", κλάδο, σωματείολ, αλλά και μεταξύ τους, ήταν επόμενο να προσπαθήσουν να χτυπήσουν τις τάξεις των διαδηλωτών, μεταξύ τους πάλι. έτσι γράφαν πως η πορεία που καλούσε το ΠΑΜΕ, ανέβηκε από άσχετο στενό δρόμο (κοραή) και χάθηκε κάπου προς το οξυγόνο(?) ώστε να μην συμπέσει με την ανεξάρτητη πορεία που είχε καλεστεί στην πλατεία ελευθερίας και δημιουργούνταν ένταση, κλπ.

εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο τοπικός τύπος συνήθως περνά αυτούσια τα δελτία τύπου απ'ο τα κόμματα αλλά και τις οργανώσεις... γιατί λοιπόν κύριοι του "Κ"ΚΕ προεξωφλούσατε από την τετάρτη (πριν δλδ. την απόλυτη ξεφτίλα σας να προστατέψετε τη βουλή) πως οι διαδηλωτές θα είχαν κάτι να χωρίσουν στην πόλη του βόλου? (κατέβηκαν στο δρόμο εκείνη την ημέρα πάνω από 12,οοο κόσμος)

Το βιντεάκι ελπίζουμε να αφυπνίσει όσους δεν αντιλαμβάνονται πως πρέπει να ξεφύγουν από το μαντρί του περισσού...


Δεν θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι της εξουσίας, δεν θα ανοίξουμε καμιά βεντέτα όπως δεν ανοίξαμε στις τόσες αφορμές που έχετε δώσει, θα σας καταγγείλουμε στο δρόμο, η ιστορία σας έχει ήδη γράψει ξεφτίλες, όπως και εσάς που γλυκοκοιτάζετε προς περισσό μεριά...



Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: