ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ


Αγαπητή Θεσσαλία,
Επειδή είσαστε η μόνη τοπική εφημερίδα που αναπαράγει τις ψευδείς κατηγορίες του ΚΚΕ και ΠΑΜΕ ότι στα γεγονότα της πλ. Συντάγματος από το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ξεπήδησαν όσοι ενεπλάκησαν με την περιφρούρηση του ΚΚΕ, σας παραπέμπω στο φωτογραφικό υλικό που έχει ήδη αναρτηθεί. Η αλήθεια στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί και τα ψέμματα όπως λέει ο λαός έχουνε κοντά ποδάρια.
Δείτε τις φωτογραφίες και μια πλήρη περιγραφή από πρώτο χέρι.
http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/
Η Διοίκηση του σωματείου Μετάλλου Μήτσος Παπαρήγας που η πλειοψηφία της διοίκησής του πρόσκειται στο ΚΚΕ, υιοθετεί άκριτα την κομματική γραμμή κι εκθέτει με τις απόψεις της τα μέλη που εκπροσωπεί.
Οι ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους (αν δεν διορθωθούν) μας επιτάσσουν να απευθυνθούμε απευθείας στα μέλη του σωματείου σε όλα τα εργοστάσια της περιοχής για να αποδείξουμε με φωτογραφικό υλικό ότι το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δεν ενεπλάκει σε επεισόδια με την περιφρούρηση του ΚΚΕ, η οποία προστάτευσε τη Βουλή από την οργή χιλιάδων διαδηλωτών κι απαγόρευσε σε χιλιάδες να πλησιάσουν στο Σύνταγμα για να μπορέσουν οι βουλευτές να ψηφίσουν με ηρεμία
Η έκκληση για προστασία της βουλής έγινε δια του Βήματος σε πρόσφατο άρθρο http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425382&h1=true.

Επίσης γνωρίζετε ποια ότι ο νεκρός εργάτης είναι θύμα της κρατικής καταστολής, των δακρυγόνων και των ασφυξιογόνων της κυβέρνησης Παπανδρέου και γι αυτό είναι δικός μας νεκρός, νεκρός της εργατικής τάξης από τη δολοφονική μανία του κράτους.
Παρακαλώ για τη δημοσίευση των φωτογραφιών ως απάντηση στις ψευδείς καταγγελίες του Σωματείου Μήτσος Παπαρήγας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ"

Σας παραθέτω τις δηλώσεις γγ ΚΚΕ στη Βουλή:


Η παρέμβαση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη χτεσινή συνεδρίαση της Βουλής

Ο,τι έγινε ήταν προσχεδιασμένο

Δεύτερο ζήτημα, θέλω να σταθώ στα σημερινά γεγονότα. Με χαμηλούς τόνους, αλλά ακούστε την ουσία του προβλήματος, διότι ό,τι έγινε σήμερα ήταν προσχεδιασμένο. Δεν ήταν μια σύγκρουση, ε, άναψαν τα αίματα. Και για να ξεκαθαρίσω και γι' αυτό λέμε, θυμίζω τις καταγγελίες που κάναμε τη μέρα της "Μαρφίν", καταγγείλαμε και πολιτικό κόμμα. Λοιπόν, θα σας πω συγκεκριμένα. Υπήρχε ένα μπλοκ συνδικαλιστικό, έφυγε αυτό το κομμάτι, δεν το κατηγορούμε γιατί έφυγε, πίσω απ' το ΠΑΜΕ ήταν η ΠΟΕΔΗΝ, δεν κατηγορείται γιατί έφυγε. Οι άνθρωποι άλλωστε στα νοσοκομεία είναι τόσο λίγοι οι εργαζόμενοι που άμα βγάλεις το προσωπικό ασφαλείας δεν μένει για απεργία. Στα νοσοκομεία δεν μπορεί να γίνει απεργία, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.

Οι άνθρωποι πιθανόν έφυγαν, δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα στο ότι έφυγαν κι εκεί ήρθαν αμέσως και κάλυψε ένας χώρος ο οποίος ήταν τα κεντρικά πανό "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" και μέσα εκεί ήταν αναρχοαριστεροί, αναρχοδεξιοί, "χρυσή αυγή", φασιστοειδή, άνθρωποι του ΛΑ.Ο.Σ., λέω τι ήταν μέσα σ' αυτό. Υπάρχουν χώροι που μπαίνουν διάφοροι. Εμείς ξέρουμε τι σημαίνει περιφρούρηση και ξέρουμε από τι φοβόμαστε. Δεν φοβόμαστε το λαό. Μέσα σ' αυτό το περίφημο μπλοκ, ξεπήδησε το σύνθημα "ΚΚΕ το Κόμμα σου χαφιέ" και μετά έγινε η επίθεση. Μέσα απ' αυτό το μπλοκ. Ξέρουμε πολύ περισσότερα απ' ό,τι λέμε. Είμαστε νοιασμένοι.

Η συζήτηση με τους δημοσιογράφους

-- Με βάση όλα αυτά, ποιο νομίζετε ότι είναι το πολιτικό περιεχόμενο που πρέπει να πάρει η 48ωρη απεργία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και ο αποκλεισμός της Βουλής την Τετάρτη και την Πέμπτη;

-- Να ξεκαθαρίσω το εξής: Η περικύκλωση και ο αποκλεισμός της Βουλής που έχει αποφασιστεί από συνδικάτα και άλλες οργανώσεις, και τον οποίο στηρίζουμε και θα στηρίξουμε, δεν έχει καμία σχέση με την παρεμπόδιση των βουλευτών να μπουν στη Βουλή. Εχει ένα και μοναδικό σκοπό: Οσο γίνεται περισσότεροι βουλευτές να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Αυτό μας ενδιαφέρει. Γιατί αν ψηφιστεί αυτό, θα έρθουν εύκολα και άλλα. Γιατί θα υπάρχει λαϊκή απογοήτευση, την οποία εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να την ενισχύσουμε. Αυτός είναι ο ρόλος του αποκλεισμού της Βουλής. Να προκύψει ένα πλειοψηφικό -όσο γίνεται περισσότερο- «ΟΧΙ». Και τότε η πτώση της κυβέρνησης θα έρθει κάτω από τη λαϊκή πίεση.



http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: