ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ‏

Σήμερα κληρώνει για τους "τυχερούς" και τους παθιασμένους του τζόγου. Το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει για να αποφασίσει για το μείζον ζήτημα της οικονομίας στη χώρα. Πόσα φρουτάκια, πόσα νέα παιχνίδια, θα έχει κυνοδρομίες ο ΟΠΑΠ, μήπως να βάλουμε και κοκορομαχίες για να παίξουν περισσότεροι;


Ο κύβος ερρίφθη λένε για να αρπάξουν ότι έχει απομείνει στις τσέπες. Ξεκίνησαν με περιορισμό μισθών εκεί που ήταν πιο εύκολο. Μισθωτοί και συνταξιούχοι είδαν τις απολαβές τους να πετσοκόβονται για το καλό της οικονομίας. Ακολούθησαν άλλες ομάδες που πάντα παρουσιάζονται σαν συντεχνίες που απομυζούν τον ιδρώτα του λαού. Στους εξαρτημένους θα κολλήσουμε τώρα; Καζίνο από εδώ και μπρος τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Είχαν μιλήσει και για κοινωνική ευαισθησία, για περιορισμό του στοιχηματισμού και των κερδών ώστε να μην κυλίσουν όλοι στον τζόγο. Ναρκωτικά με μέτρο δηλαδή. Αλλά ούτε μέτρο δεν θα υπάρξει όπως ήδη γράφουν οι εφημερίδες. Έως 300 ευρώ θα είναι το στοίχημα στα VLT και το Jackpot μέχρι 1.000.000 ευρώ. Πείτε μου ποιος δεν θα παίξει;

Έχουμε ήδη τόσο απαράδεκτα πολύ νόμιμο τζόγο στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα έσοδα από την φορολογία σε αυτόν και να καταπολεμήσουν τον παράνομο. Όμως τότε θα έμεναν πολλοί ενδιαφερόμενοι με άδεια χέρια. Δεν γίνεται, πρέπει και αυτοί να σκυλέψουν το κάτι τις τους από την χώρα.


1.000.000 ευρώ jackpot είναι το όριο λοιπόν. Άλλη μια φορά η κοινωνική ευαισθησία στο μεγαλείο της. Καλά που δεσμεύονται από διεθνείς συνθήκες αλλιώς θα βλέπαμε νόμιμη και φορολογήσιμη κοκαΐνη.


ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: