ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ρατσιστική ενέργεια του βουλευτή του ΛάΟΣ Α.Ροντούλη


Σε άγριο καυγά μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου το ΛΑΟΣ και της προέδρου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, εξελίχθηκε η παράδοση 138 κατοικιών σε δικαιούχους στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας.
Συμβολικά κλήθηκαν οι παριστάμενοι βουλευτές να επιδόσουν στους δικαιούχους παραχωρητήρια. Όταν ήρθε η σειρά του κ. Ροντούλη , η δικαιούχος στη οποία έπρεπε να παραδώσει ήταν αλλοδαπή, από την Αλβανία.
Ο κ. Ροντούλης, αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητήριο, υπενθυμίζοντας τη θέση του κόμματος του ότι πρώτα θα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των Ελλήνων εργαζομένων, όταν μάλιστα υπάρχουν και πολύτεκνοι που έχουν ανάγκη κατοικίας και ακολούθως οι αλλοδαποί.
Η θέση του κ. Ροντούλη προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του ΟΕΚ η οποία αναφώνησε “ντροπή σου” .
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ οργισμένος στράφηκε στον παρόντα υφυπουργό Βασίλη Γκεγκέρογλου από τον οποίο ζήτησε να την επαναφέρει στην τάξη.
“Η κ. Κωτίδου είναι υπηρεσιακή παράγοντας και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για εκπροσώπους του Κοινοβουλίου” είπε ο Α. Ροντούλης στον κ. Κεγκέρογλου.
Μετά το επεισόδιο ολοκληρώθηκε η παράδοση, με τον υφυπουργό να τονίζει ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να ανοιχτούν σταδιακά όλα τα προγράμματα παροχών του ΟΕΚ (επιδότηση ενοικίου, δάνειο για απόκτηση πρώτης κατοικίας και άλλα).
Παράλληλα, ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η δημιουργία οικισμών για εργαζομένους εκ μέρους του ΟΕΚ, στο πλαίσιο της στεγαστικής πολιτικής της Κυβέρνησης, ώστε να υλοποιηθούν σταδιακά τα όνειρα χιλιάδων εργαζομένων για απόκτηση κατοικίας.
Oταν υπεγραφε αυτος και το κομμα του το μνημονιο-προδοσια, σιγουρα θα ειχε στο μυαλο του μια σειρα απο τροπους, για να δειξει ποσο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ειναι...
ετσι λειτουργουσαν αλλωστε οι δοσιλογοι απο παλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: