ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη κατά σειρά βεβήλωση του μνημείου του ΕΛΑΣ στο Περτούλι καταγγέλλει το ΚΚΕ

Η τρίτη κατά σειρά βεβήλωσης του μνημείου του ΕΛΑΣ στο Περτούλι προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ.

«Άγνωστοι βεβήλωσαν, για τρίτη φορά,το μνημείο με τη φιγούρα του αντάρτη και το σφυροδρέπανο στο Περτούλι προς τιμή του ηρωικού ΕΛΑΣ και του Γενικού Στρατηγείου του που είχε έδρα στην περιοχή, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν σε εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ το Σεπτέμβρη του 2008» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ επισημαίνεται ότι η στιγμή κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η επίθεση δεν είναι τυχαία, καθώς «στις σημερινές συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης καλούνται τα λαϊκά στρώματα να πληρώσουν την κρίση, χτυπιέται βάρβαρα το μέλλον της νεολαίας και βέβαια τρέμουν την αγωνιστική οργάνωση και δράση και τη συμπόρευσή της με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΚΚΕ».

«Καταγγέλλουμε στον Τρικαλινό λαό την ενέργεια αυτή των γνωστών -άγνωστων φασιστοειδών και τον καλούμε να περιφρουρήσει το μνημείο, που συμβολίζει την ίδια την ιστορία του τόπου του και που αποτελεί έναυσμα για τη νεολαία , που διδάσκει ότι είναι μέρες στην ιστορία, που ο λαός με εμπιστοσύνη στη δύναμη και την οργάνωσή του παίρνει τη ζωή στα δικά του χέρια» καταλήγει η ανακοίνωση.

http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: