ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Παρατηρητήριο γεγονότων στη Γαληνοτάτη Μνημονιακή Μαφιοζοκρατία του Αιλάντα


Αναβλήθηκε επ' αόρισον η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη
Το περιβόητο έγγραφο από τα Σκόπια δεν ήρθε και η δίκη Ψωμιάδη αναβλήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος των δικηγόρων του. Πρόκειται για τη δίκη που αφορά τα έργα στους Θρακομακεδόνες και τα τιμολόγια που κόπηκαν γι' αυτά σε κατασκευαστική εταιρεία. Η δίκη αναμένεται να οριστεί μόλις φτάσει στις δικαστικές αρχές το έγγραφο από τα Σκόπια.
Αναβλήθηκε ξανά η δίκη της Aegean Oil του "τίγρη"
Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε η δίκη των υπευθύνων της εταιρείας Aegean Oil για λαθρεμπορία και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος, στην οποία αναφέρεται εκτενώς το ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο πετρελαίου τουUNFOLLOW 14. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε η 1η Μαρτίου 2013.
Στις 12 Ιουνίου η δίκη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ
Οι συνδικαλιστές κατηγορούνται για το πλημμέλημα της παράνομης παραμονής σε δημόσια υπηρεσία και συγκεκριμένα για την κατάληψη του υπουργείου Εργασίας, αφού πρώτα κατέρρευσε η προβοκάτσια για "φθορά δημόσιας περιουσίας".



Γιώργος Μέργος: Ο κατώτατος μισθός παραμένει υψηλός
«Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα, αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών.

  

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Τ.Χ.Σ, Αναστασία Σακελλαρίου παίρνει διπλάσιο μισθό από τον Πρωθυπουργό
«Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, το οποίο δεν ανήκει στον δημόσιο τομέα, διαθέτει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, λειτουργεί αμιγώς κατά τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας και διέπεται από τις διατάξεις του ιδρυτικού νόμου όπως ισχύει». Με αυτήν την πρόταση η ιστοσελίδα του ΤΧΣ υποδέχεται τους επισκέπτες και τους ενημερώνει πως διαθέτει «οικονομική αυτοτέλεια»! Αυτό λέγεται και «κηδεία με ξένα κόλλυβα», αφού η οικονομική αυτοτέλεια θα μας κοστίσει συνολικά 3,9 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια, ήτοι 795 χιλιάδες ετησίως.
~ ~ ~
Και φυσικά στο Αιλάντα, επειδή ΔΕΝ εμπιστευόμαστε πια τις τηλεοράσεις (γι' αυτό παπαγαλίζουμε όλες τις πρετεντέριες μνημονιακές μπούρδες περί "υπεράριθμων δημοσίων υπαλλήλων), ενημερωνόμαστε από τα ίντερνετς, από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (σαν το news247) που είναι ασυμβίβαστες και θα μάθουμε (για παράδειγμα) ΤΙ ΣΚΑΤΑ γίνεται στη Χαλκιδική με τα μεταλλεία χρυσού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: