ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΓΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΜΑΝΩΛΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ 616 ΜΚ ΤΠ

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ σχετικά με το βίο και την πολιτεία του Ταξίαρχου Μανωλάκου. Οι συνάδελφοι αναφέρονται σε συγκεκριμένα περιστατικά που αποκαλύπτουν αυθαιρεσίες, ασυδοσία, δημόσιο λειτουργό με νοοτροπία σατράπη, που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση και τη γνωστοποίηση στους γονείς των όσων υφίστανται οι στρατιώτες.
Ένας αξιωματικός που αντιμετωπίζει τους φαντάρους ως δούλους!
Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι η κατάργηση των προνομίων των ανώτερων-ανώτατων αξιωματικών (κίνηση πολυτελών οχημάτων και ακριβών υπηρεσιακών τζιπ) θα μπορούσε να εξασφαλίσει τα κονδύλια για τη βελτίωση σε μεγάλο βαθμό των συνθηκών διαβίωσης των συναδέλφων φαντάρων.
Προνόμια που είναι προκλητικά και άδικα, καθώς την ίδια στιγμή καταργούνται οι δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης των φαντάρων και πρέπει να πληρώνουμε από την τσέπη μας εκατοντάδεςς ευρώ για τη μετακίνηση μας στις άδειες. Όταν μας δίνεται μισθό 8,7 ευρώ το μήνα.
Το ΥΠΕΘΑ και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος δε μπορεί να διαιωνίζει αυτά τα προνόμια και να φορτώνει το βάρος της στρατιωτικής θητείας σε φαντάρους και λαική οικογένεια.
Επιπλέον, πρέπει να δείξει έμπρακτα ότι σέβεται τον αδικοχαμένο φαντάρο και τους συναδέλφους, να αποδώσει δικαιοσύνη, τιμωρώντας τους υπεύθυνους αξιωματικούς. Οι κρίσεις πλησιάζουν...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ


Με αφορμή το αδικοχαμένο παλικάρι στο 616 και διαβάζοντας τα άρθρα που αναφέρεστε στον κ.Μανωλάκο. Είναι γνωστό ότι το αξίωμα του Ταξίαρχου στα Ελληνικά Στρατόπεδα αντιμετωπίζετε με κάτι εφάμιλο ενός επήγιου Θεου. Φανταστείτε λοιπόν, τι γίνεται όταν αυτός που φέρει το αξίωμα αυτό φέρεται σαν ενας (Θεος). Ο εν λόγω κύριος έχει δείξει πολλάκις τον πραγματικό του χαρακτήρα. Μερικές ενδεικτικές περιπτώσεις:
α) Έχει διώξει φαντάρο απ' την ΛΑΦ Ορεστιάδος επειδή (δεν πιστεώω καν οτι το λεω!) βρήκε ένα κομμάτι λάχανο το οποίο ήταν χοντροκομμένο στην λαχανοσαλάτα του!!!

β) Έχει την απαίτηση το ψωμί του να έχει 5cm μήκος, μετρημένο με χάρακα

γ) Διαλαλεί στις ομιλίες του στα ΣΠΕΝ πως δεν πέεπει να παραπονιόμαστε στους γονείς για τις (άθλιες) συνθήκες που επικρατούν στις μονάδες και ότι πρέπει να τα καταπίνουμε.

δ) Έχει επιπλήξει φαντάρο ο οποίος δεν σηκώθηκε να βαρέσει προσοχή και να χαιρετήσει το RUNNER (ευγενική χορηγία του ΕΣ) του. Ο οποίος φυσικά ούτε καν είδε τι είδους αμάξι ήταν γιατί βρισκόταν σε απόσταση μεγαλύτερη των 10m (και ας είναι 4m το προβλεπόμενο για χαιρετισμό) μέσα στο σκοτάδι και την ομίχλη.

Πάνω σ' αυτό θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα: πόσα είναι τα έξοδα των αμαξιών που χορηγούνται δωρεάν σε ταξιάρχους και υποδιοικητές για τις μετακινήσεις τους; Μήπως, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, αν πέρνανε τα δικά τους αμαξάκια να περισσεύαν μερικά χρήματα για να ζεσταθούν τα χεράκια και τα ποδαράκια των φαντάρων που έχουν ματώσει, που με το ζόρι κουβάλατε εδώ πάνω και μας ανάβεται (2) ώρες τα καλοριφέρ όλη μέρα με -5 και -10 έξω ή καθόλου με αστείες δικαιολογίες (σπασμένοι σωλήνες), που αποκαλύπτουν όμως ότι δεν σας ενδιαφέρει το τι συμβαίνει στις μονάδες.

Ξέρουμε, είμαστε κατακάθια, είμαστε σκλάβοι, πρέπει να ξαπλώνουμε και να μας πατάτε και να σας λέμε και ευχαριστώ. Αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι, ούτε τυφλοί κ.Μανωλάκο. Ούτε βάζουμε ένα όπλο στον κρόταφο κάθε φορά που μας χωρίζει μια γκόμενα. Έχουμε και άλλα προβλήματα στην ζωη μας που εσείς και οι όμοιοι σας που μας κυβερνάνε, φροντίζουν να αυξάνουν καθημερινά.

Και εκείνος ο παππούλης που είχε αυτοκτονήσει στην πλατεία Συντάγματος, μέρα μεσημέρι πριν κάποιο καιρό, μάλλον τον είχε παρατήσει η γκόμενα του και αυτόν τον κακομοίρη..


Αλήθεια, το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ τι απαντούν; Πότε επιτελούς θα παρέμβουν;


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: