ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο! Λογοκρισία των blogs απο το ΓΕΣ!



Ακόμα δεν έχω καταλήξει για το αν ο ''Λόγιος Ερμής''  αποτελεί παράπλευρη απώλεια ή κατά φαντασίαν εχθρό στον πόλεμο λογοκρισίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού. 

Πρίν λίγο έλαβα το εξής μύνημα απο φίλο αναγνώστη τον οποίο ευχαριστώ θερμά και ανέφερε τα εξής:
Καλησπέρα, είμαι 28 χρόνων, αναγνώστης του ιστολογίου σας και υπηρετώ την μαμά πατρίδα σε ένα τάγμα πεζικού, όπου έχουμε πρόσβαση στο internet μέσα στο στρατόπεδο. Με το παρών μύνημα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το ΓΕΣ, έχει κλειδώσει μέσα στα στρατόπεδο την πρόσβαση στο ιστολόγιο σας. Με μεγάλα γράμματα έγραφε "pornges: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση."

Απλά για να γνωρίζεται...

Καλή συνέχεια στο εργο σας.
ΑΧΧΧΧΧ

Αφού λοιπόν έριξα μερικά τηλέφωνα, ανακάλυψα πως η πρόσβαση τόσο στον παρόντα ιστότοπο όσο και σε όλα τα ιστολόγια που φιλοξενούνται από το blogger.com καθίσταται αδύνατη από την αίθουσα υπολογιστών μιας στρατιωτικής μονάδας. Αντιθέτως όταν ο χρήστης επιχειρήσει να επισκεφθεί οποιαδήποτε άλλη σελίδα ακόμη και σκληρού ερωτικού περιεχομένου, για κάποιο περίεργο λόγο οι άμυνες του συστήματος παραμένουν ανενεργές. 

Αρκούμαστε στο να μοιραστούμε με το ευάριθμο αναγνωστικό μας κοινό το αιτιολογικό που μας πετάει κάθε φορά που επιχειρήθηκε πρόσβαση στο ιστολόγιο. 

Απολαύστε υπεύθυνα:

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: