ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κατεβαίνει ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις.


Αν δεν υπήρχε ο φόβος της βάρβαρης κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ, ο λαός θα είχε δώσει λύση στα “πολιτικά αδιέξοδα” της χώρας και του πολιτικού συστήματος, μέσα σε μερικές ώρες. Είναι μόνο ο φόβος της κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ που κρατάει τον ελληνικό λαό στο σπίτι. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει.
Το Σύνταγμά μας (άρθρο 1, παρ. 2) λέει πως “Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία” και πως (άρθρος 1, παρ. 3) “Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.”
Ομως οι εξουσίες μπορεί μεν να πηγάζουν όλες από τον λαό, κατά το μαγειρεμένο από το πολιτικό σύστημα Σύνταγμά μας, αλλά ΟΥΤΕ υπέρ του λαού υπάρχουν, ούτε ασκούνται όπως το Σύνταγμα ορίζει. Ακριβώς το αντίθετο γίνεται.

Οι εξουσίες που πηγάζουν από τον μοναδικό ιδιοκτήτη της εξουσίας, τον λαό, ασκούνται υπέρ της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου και υπέρ των συμμάχων τους, των διεθνών τοκογλύφων. Και εις βάρος του λαού. Και αυτό γίνεται με την βία. Γίνεται με την βία της επιλεκτικής εφαρμογής μαγειρεμένων νόμων. Αλλά κυρίως γίνεται με τηνφυσική βία. Με την φυσική βία που οι άνδρες των ΜΑΤ ασκούν στον λαό.
Τα ΜΑΤ εμποδίζουν την εφαρμογή του Συντάγματος από τον ελληνικό λαό.
Τα ΜΑΤ είναι ο στρατός κατοχής της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία ελέγχει το πολιτικό σύστημα. Τα ΜΑΤ είναι ο στρατός κατοχής των διεθνών τοκογλύφων. Τα ΜΑΤ είναι ο τρομοκράτης του ελληνικού λαού. Τα ΜΑΤ είναι οι δυνάμεις κατοχής που κρατούν τον ελληνικό λαό σκλαβωμένο. Τα ΜΑΤ είναι ο εχθρός του ελληνικού λαού. Ο εχθρός του λαού.
Η ηγεσία της αστυνομίας, οι αξιωματικοί και οι άνδρες των ΜΑΤ, και όσοι “πολιτικοί προϊστάμενοί” τους, τους δίνουν εντολές να σακατεύουν τον λαό και να τον ψεκάζουν με απαγορευμένα χημικά, καθώς και οι εισαγγελείς που “επιβλέπουν” (αυτό που το βάζεις;), ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Εγκληματούν εναντίον του λαού. Και το ότι “ακολουθούν εντολές” δεν αποτελεί κανένα απολύτως ελαφρυντικό.
Η απελπισία και η ανέχεια έχει απλωθεί στην συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Κι όμως ο λαός δεν κατέβηκε ακόμα σύσσωμος να δείξει στις συγκεντρώσεις την δύναμή του. Από φόβο και μόνο. Ο μόνος λόγος είναι οτι νιώθει φόβο και τρόμο απέναντι στα ΜΑΤ. Και κανένας άλλος.
Και αυτό πρέπει να αλλάξει.
Δεν είναι δυνατόν τα ΜΑΤ, αυτός ο στρατός κατοχής των ολιγαρχών του πλούτου και των διεθνών τοκογλύφων, να εμποδίζει τον ελληνικό λαό από το να ασκήσει το Συνταγματικό του δικαίωμα. Την Συνταγματική του κυριαρχία.
Ο φόβος των ΜΑΤ πρέπει να εκλείψει.
Τα ΜΑΤ πρέπει να φοβούνται τον λαό. Και όχι ο λαός τα ΜΑΤ.
Εδώ δεν πρόκειται για “μέτρα τάξης” σε κάνα γήπεδο. Εδώ πρόκειται για το αύριο και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού.
Οσοι λοιπόν πήγατε στρατό, και ειδικά στο πεζικό, και ξέρετε τι σημαίνει “κάνω αέρα”, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αν δεν ξέρετε ρωτήστε. Βάλτε τις φωνές. Εκεί κάπου μες το πλήθος των διαδηλωτών θα βρείτε πολλούς έφεδρους αξιωματικούς και έφεδρους υπαξιωματικούς του πεζικού.
Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Ζητείστε τους να το κανουν.
Αυτοί ξέρουν τι σημαίνει αντεπίθεση και έφοδος. Συντεταγμένη. Τι σημαίνει παράταξη. Τι σημαίνει μέτωπο και τι σημαίνει κέρας. Τι σημαίνει γραμμή εφόδου.
Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από φόβο, απέναντι στην πολιτική της οικονομικής σκλαβιάς και της λεηλασίας. Και να την ανατρέψει.
Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: