ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Προσοχή ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ “διαρρήκτες”!


Είναι γνωστό ότι πολλές εταιρίες εργολάβων έχουν αναγκαστεί να κάνουν πίσω μπροστά στις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των πολιτών. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν την προσπάθεια εκτέλεσης των εντολών διακοπής, λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού. Η εταιρία OMSSE PROVISIONΤεχνικοί ασφαλείας (!!!), όπως αυτοπροσδιορίζονται,  με έδρα την Χαλκίδα, οδός Ν. Φαβιέρου 9, Τ.Κ. 34100, Τηλ.:            2221082770 begin_of_the_skype_highlighting            2221082770      end_of_the_skype_highlighting      έχουν αναλάβει και την εκτέλεση αντίστοιχων εντολών στις περιοχές  ( Ν. Ψυχικό, – Μαρούσι – Πεύκη κ.α.). Η συγκεκριμένη εταιρία προχώρησε στη διακοπή σύνδεσης ρεύματος σε συμπολίτη μας στο Ν. ΨΥΧΙΚΟ, επί της οδού Μπουμπουλίνας, παραβιάζοντας τον κλειδωμένο ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη προκειμένου ο τεχνικός τους να φτάσει μέχρι τον μετρητή.
Η ΔΕΗ αλλά και η ΓΕΝΟΠ επιβεβαίωσαν ότι υπεύθυνη για την διακοπή στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία είναι η  εταιρία
Εάν βρεθούμε να αντιμετωπίσουμε την περίπτωση συνεργαζομένων εργολάβων με τη ΔΕΗ ή οποιοιδήποτε άλλου εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου για εκτέλεση εντολής διακοπής, πρέπει να γνωρίζουμε τα παρακάτω:
  1. Ο Μετρητής της ΔΕΗ είναι ιδιοκτησία της Εταιρίας (ΔΕΗ)
  2. Ο χώρος εγκατάστασης του μετρητή (το κουτί), η πρόσβαση (ο χώρος) της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας μέχρι τον μετρητή είναι ατομική μας ιδιοκτησία. Κανείς δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να τα παραβιάσει χωρίς τη δική μας άδεια. Δηλ. Οποιοσδήποτε υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να ζητήσει την άδεια μας για να εισέλθει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει εάν δεν του το επιτρέψουμε. Ομοίως δεν μπορεί να παραβιάσει κλειδωμένο κουτί που περιέχει το μετρητή του ρεύματος.
Στην αντίθετη περίπτωση προχωρούμε σε καταγγελία, μηνυτήηρια αναφορά και ασκούμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας. Είναι προφανές ότι εάν αντιληφθούμε απόπειρα παραβίασης ενημερώνουμε τον παραβάτη για το μη σύννομο της ενέργειας του και υπερασπίζουμε την ιδοκτησία μας.

http://denplirono.wordpress.com


Για παράπονα, διαμαρτυρίες, μπινελίκια.
η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΔΕΗ: http://www.provision-sa.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: