ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - Δευτέρα 30 Γενάρη


    Γειτονιές αλληλεγγύης και όχι ρατσιστικού μίσους. Να καταδικαστούν οι φασιστικές συμμορίες!
    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
  • Τη Δευτέρα 30/1 εκδικάζεται η υπόθεση των φασιστών «αυτόνομων εθνικιστών» που στις 23 Γενάρη του 2010 είχαν επιτεθεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση που καλούσαν μεταξύ άλλων ο Α' σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Αττικής, η Β' ΕΛΜΕ Αθηνών, η 5μελής ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων και η Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" 7ου διαμερίσματος στην Πανόρμου. Οι εν λόγω νεοναζί αφού είχαν προσπαθήσει δύο βδομάδες νωρίτερα να ακυρώσουν με τρομοκρατία αντιρατσιστική εκδήλωση της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό στον Πολιτιστικό Σύλλογο έκαναν δολοφονική επίθεση στην συγκέντρωση καταγγελίας για τα παραπάνω, τραυματίζοντας στο κεφάλι με καδρόνι μια δικαστική υπάλληλο και ελαφρύτερα άλλους δύο πριν απωθηθούν από τους συγκεντρωμένους και συλληφθούν έπειτα από την αστυνομία.
    Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο, ούτε τότε και πολύ περισσότερο σήμερα. Στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από τότε η ακροδεξιά γίνεται όλο και πιο απειλητική. Το ΛΑΟΣ – που είχε τρέξει να καλύψει την επίθεση βάζοντας υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο τον μόνο προφυλακιστέο Δ. Παπαγεωργίου – συμμετέχει στην συγκυβέρνηση του Μνημονίου και η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Υπό το φως της ημέρας - και των καναλιών που τους παίζουν μέρα νύχτα – οι φασίστες χύνουν το δηλητήριο τους για τους «εχθρούς» μετανάστες,για την «προδοτική» Αριστερά και τα «ανεύθυνα» συνδικάτα που στο όνομα της «εθνικής προσπάθειας» θα έπρεπε να κάτσουν να κατακρεουργηθούν τα εργασιακά μας δικαιώματα από τους έλληνες εργοδότες (βλέπε Χαλυβουργία). Και ενώ προσπαθούν με κάθε τρόπο να νομιμοποιηθούν ως «μια ακόμα άποψη», την νύχτα οι επιθέσεις και τα μαχαιρώματα πολλαπλασιάζονται – με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την δολοφονική επίθεση με μαχαίρι σε αφγανό η οποία εκδικάζεται στις 20/3 με κατηγορούμενη μεταξύ άλλων τη γνωστή τηλεαστέρα της Χρυσής Αυγής-«κάτοικο Άγιου Παντελεήμονα» Θέμιδα Σκορδέλη.
    Όλοι εμείς που τότε προσπαθήσαμε να απομονώσουμε τις φασιστικές ιδέες σήμερα συνεχίζουμε να παλεύουμε ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες που έχει φέρει το μνημόνιο στις ζωές μας. Παλεύουμε για να κρατήσουμε ανοιχτά τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας, οργανώνουμε την αντίσταση ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ, στηρίζουμε τους εργαζόμενους και τους μαθητές που αντιστέκονται στην περιοχή μας. Πιστεύουμε ότι στη γειτονιά μας , όπως και σε καμία γειτονιά δεν χωράνε οι φασιστικές και οι ρατσιστικές ιδέες. Με τους μετανάστες δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα εχθροί μας είναι οι υπηρέτες του μνημονίου και τα ντόπια τσιράκια τους. Ζούμε, σπουδάζουμε και δουλεύουμε μαζί. Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και την κρίση στέλνοντας το δικό μας μήνυμα αλληλεγγύης. Σήμερα, απαιτούμε να καταδικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι «αυτόνομοι εθνικιστές». Δεν ανεχόμαστε τις φασιστικές συμμορίες, την τρομοκρατία, το ξενοφοβικό μίσος. Οι φασίστες κερδίζουν έδαφος πάνω στις ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων που για να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για την φρίκη που ζούμε φορτώνουν τα πάντα στους μετανάστες, τους άστεγους, τους τοξικομανείς, τους διαδηλωτές κλπ. Αγωνιζόμαστε για να στείλουμε πίσω στις τρύπες τους τις συμμορίες των τραμπούκων, αγωνιζόμαστε ενάντια στους πραγματικούς υπαίτιους για την φτώχεια και την ανεργία, αγωνιζόμαστε ενάντια στην εξαθλίωση και όχι ενάντια στους εξαθλιωμένους. Καλούμε κάθε προοδευτικό άνθρωπο και φορέα της περιοχής, να δώσει μαζί μας αυτή τη μάχη, για να στείλουμε τις ιδεολογίες μίσους, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μια και καλή. 


    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (Λ.Αλεξάνδρας & Λουκάρεως)
    Δευτέρα 30/1, 9 π.μ.
    Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» 7ου διαμερίσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: