ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Έκτακτο ανακοινωθέν !


Εκτός ελέγχου έχουν τεθεί όλα τα οδικά δίκτυα της χώρας. Η άσπρη απειλή τείνει να καταστρέψει ακόμα και το θαύμα των Χριστουγέννων, στο οποίο είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους, εκατομμύρια Έλληνες και Αλβανοί και χιλιάδες άλλοι πάμφτωχοι μετανάστες.

Από το πρωί χιονίζει στο μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας, Ηπειρωτικής και κεντρικής Ελλάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει, πως και οι υπόλοιπες περιοχές που είχαν ήπιο καιρό, δεν επλήγησαν συναισθηματικά. Αν έστω και ένας Έλληνας υποφέρει, υποφέρουμε όλοι.

Μέχρι στιγμής έχουν αναποδογυρίσει 200 οχήματα, έχουν εγκλωβιστεί στο σπίτι τους και δεν μπορούν να πάρουν ψωμί 12.342 οικογένειες, 13 έχουν αυτοκτονήσει φωνάζοντας "έως εδώ ήταν δεν αντέχω άλλο", ενώ περίπου 1.000.000 Έλληνες, απειλούν πως αν συνεχιστεί ο χιονιάς και 12η ώρα, θα παραμείνουν στο Bansko έως την Άνοιξη.

Σα να μην έφτανε αυτό, στην πλατεία συντάγματος, άρχισαν να συγκεντρώνονται εκ νέου οι Αγανακτισμένοι, αυτή τη φορά με το χιόνι, για να συζητήσουν τα υπέρ και τα κατά της κακοκαιρίας, για 20 ημέρες και νύχτες. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα στήσουν ιγκλού αντί για σκηνές και ο στόχος τους θα είναι είτε να έχει πάντα κρύο είτε πάντα ζέστη, με τη ζέστη να κερδίζει περισσότερο έδαφος γιατί θυμίζει Τζαμάικα, τσιγαριλίκια, σκισμένα ρούχα, σκατά ως τροφή κτλ.

Οι υπόλοιποι, πιο σώφρονες, έχουν αρχίσει ήδη την κατασκευή της υπόγειας Ελλάδας, καθώς το υπέδαφος, μοιάζει να είναι η μόνη σοβαρή και σίγουρη λύση για τη διάσωση του ανθρωπίνου γένους. Την κατασκευή, αναθέσαμε σε Αιγύπτιο αρχιτέκτονα και θα στοιχίσει το 1000000000πλασιο του ΑΕΠ της Ελλάδας, αλλά τουλάχιστον θα γίνει καλή δουλειά.

Ωχ βρέχει.

Επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω από την αρχή κρατήστε όλα τα παραπάνω και συνεχίζω αλλάζοντας μόνο την τελευταία παράγραφο. Πάμε.

Οι υπόλοιποι, πιο σώφρονες, έχουν αρχίσει ήδη την κατασκευή μιας γιγαντιαίας κιβωτού, καθώς μοιάζει να είναι η μόνη σοβαρή και σίγουρη λύση για τη διάσωση του ανθρωπίνου (ζώα τέλος), γένους, υπό την επίβλεψη βέβαια, ενός μακρινού, όπως είπε ο ίδιος, απόγονου του Νώε, που ανέλαβε την Κιβωτό στην προνομιακή τιμή του 1.000.000.000.000.000.000 ευρώ.

RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: