ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αλληλέγγυοι στα κοράκια


Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, επειδή πολλοί Έλληνες θάβουν τα πτώματα των συγγενών τους στις αυλές των σπιτιών τους ή τα πετάνε στα σκουπίδια, για να αποφύγουν τα έξοδα της κηδείας.
Οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών έκαναν πορεία διαμαρτυρίας με τις νεκροφόρες και μοίραζαν κόλλυβα, παξιμάδια και κονιάκ.
«Το επάγγελμα είναι πεθαμένο» δήλωσε ο πρόεδρος των λαμαρινάδων, ο οποίος ζήτησε να περάσει νόμος που θα επιτρέπει στα γραφεία τελετών –εκτός από κηδείες- να αναλαμβάνουν γάμους, βαφτίσια και παιδικά πάρτι.
Οι πεθαμενατζήδες ζητάνε ακόμα να τους επιτραπεί να χρησιμοποιούν τις νεκροφόρες σαν ταξί ή πολυτελείς λιμουζίνες, ώστε να μπορούν να τις εκμεταλλεύονται, όταν δεν υπάρχουν πτώματα για θάψιμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

(ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ κ. ΣΑΣ !!! ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΒΟΘΡΟΔΗ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" !! ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΛΑΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;)
Eναντίον του νέου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στρέφεται μια μερίδα πιστών… Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο κ. Παπαδήμος ορκίστηκε στ’ όνομα της Αγίας Τριάδος, ενώ είναι «οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των Ευαγγελικών».
Μάλιστα σκέφτονται να αντιδράσουν και δικαστικά εναντίον του, γιατί με βάση το Σύνταγμα, δεν μπορεί να κυβερνά ένας ετερόδοξος την Ελλάδα !!
(ΚΑΙ ΕΓΩ τον ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΩ !)