ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΑ "ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ" ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΣΚΑΪ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ



►Προσωπικά δεν έχω δεί ξανά ατόφια μονοκομματικό πάνελ και μάλιστα με ΤΕΣΣΕΡΙΣ βουλευτές από το ίδιο (ας το πούμε) κόμμα. Το μπόρεσε ο "αντιμνημονιακός" τράγκας χθές στο καινούριο του τηλεοπτικό κονάκι στον μνημονιακό ΣΚΑΪ του εφοπλιστή Αλαφούζου.

►Περιέργως οι "αντιμνημονιακοί", "ακομμάτιστοι" και "αντισυστημικοί" δημοσιογράφοι τύπου Τράγκα, Χίου κλπ έχουν μια ευκολία να βρίσκουν τηλεοπτική ή/και ραδιοφωνική στέγη και ας εξαιρέσουμε τα έντυπα στα οποία ξεδιπλώνουν τον απόλυτο αλλά ανώδυνο "αντιγερμανισμό" τους.

►Περιέργως αυτού του τύπου οι δημοσιογράφοι που βρίσκουν σίγουρο στασίδι σε κάποιο "τσοντοκάναλο", έχουν σπρώξει όσο δεν πάει την "αντισυστημική" συμμορία.

►Περιέργως οι "αντισυστημικοί" συμμορίτες ξεχνούν συστηματικά την ύπαρξη του ονόματος του Τράγκα στην περιβόητη "λίστα Λαγκάρντ" μέσω της οπόιας θα φέρουν την "κάθαρση".

►Περιέργως οι "αντισυστημικοί" συμμορίτες που είναι "αποκλεισμένοι" από τα "τσοντοκάναλα", ξεχνούν την σκανδαλώδη χρηματοδότηση των εντύπων του Τράγκα επί κυβερνήσεως του Βούδα της Ραφήνας, όταν οι εφημερίδες που διάβαζε ο Τράγκας και το σόι του λάμβαναν πακτωλούς κρατικής διαφήμισης.

►Στα πεταχτά είδα πως στην εκπομπή του Τράγκα χτές κατέθεσαν την άποψή τους οι "αντισυστημικοί-αντιμνημονιακοί" Πέτρος Μαντούβαλός και Αντώνης Αραβαντινός.

Οι χρυσαλήτες πάντως με την παρουσία του ενός πέμπτου της κοινοβουλευτικής τους ομάδας στο πάνελ του ΣΚΑΪ (του Αλαφούζου) έβαλαν τέλος στις φήμες περί υποστήριξής τους από τους εφοπλιστές.

Υ.Γ.: Φάτε ξανά σκατά "πονηρεμένοι", "ξύπνιοι", "ακκομάτιστοι", αεροψεκαζόμενοι Αίλινες. Τα κερνάει ο Πακιστανός, η συμμορία του και οι χορηγοί επικοινωνίας τους.

tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: