ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Γέλια μέχρι δακρύων,Η Παπαχρήστου με την Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα στίβου. Η "ηρωίδα" του καλοκαιριού τα "βρήκε" με τους Τούρκους στα λεφτά!!!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ

Μας πρήξατε τα αρχίδια το καλοκαίρι με τον υπερβολικό αποκλεισμό της είναι η αλήθεια για τη μαλακία στο twitter. Είχα γράψει κείμενο τότε γατάκια και έλεγα ότι αυτό που μου την είχε δώσει πιο πολύ δεν είναι αν είναι χρυσαυγήτισα ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ότι μόλις στριμώχτηκε λίγο έκανε την πάπια και την ανήξερη και τα κατάπιε όλα. Ενώ είχε στο facebook link με την Κλασιδιάρα, άρχισε τα δεν ασχολούμαι με την πολιτική.  Είχα γράψει τότε πάνω από όλα η καριέρα και τα φράγκα και εσείς από κάτω στα σχόλια σα ζώα γράφατε μαλακίες. Μας την κάνατε εθνική ηρωίδα. Τι κουράγιο Βούλα, μην μασάς Βούλα, είμαστε μαζί σου, αδικία εναντίον της Ελλάδος και τι δεν ακούσαμε. 

Μετά από λίγο άρχισε και το σήριαλ με τις φήμες ότι είναι το κορίτσι του υπαρχηγού και οι κοινές φωτογραφίες μαζί και όλη αυτή η στημένη προπαγάνδα.
 Στημένη γιατί η Παπαχρήστου για να λέμε και του στραβού το δίκιο σαν παρουσία και μόνο εξωράιζε την συμμορία σε σχέση με τα υπόλοιπα ορκ και φυσικά γιατί αμφιβάλλουμε πολύ για το ότι το κλασιδιάρι πάει με γυναίκες και αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία για να ρίξει στάχτη στα μάτια. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.

Εν ολίγοις η Παπαχρήστου είχε γίνει είδωλό σας λες και ήταν η Μαντώ Μαυρογένους ενώ ήταν αποδεδειγμένα γατάκι. Φυσικά η ''μεγάλη'' Ελληνίδα Παπαχρήστου το Μάιο - Ιούνιο του 2012 είχε κάνει μια μικρή επίσκεψη-αρπαχτή στην Τουρκία. Είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της τουρκικής Φενέρ Μπαξέ σε δύο αγώνες στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ξέρετε η Φενέρ έχει και την ημισέληνο στην φανέλα της και φυσικά η Βούλα δεν κατέβηκε στους αγώνες τζάμπα.

Πήρε λεφτά...

 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΦΤΑ  ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: