ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝ


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει οι νεοσύλλεκτοι συνάδελφοι που αυτές τις μέρες κατατάσσονται στα ΚΕΝ, αυτή τη φορά ήταν πιο προσεκτικοί. Δέχτηκαν το κάλεσμα που τους απευθύναμε- να πάνε στα Φρουραρχεία και να ζητήσουν τη δωρεάν μετακίνηση τους όπως προβλέπεται.

Η πρωτοβουλία μας αυτή ασφαλώς έδωσε ιδιαίτερη ανάσα στις πιο σκληρά δοκιμαζόμενες λαϊκές οικογένειες, καθώς τα παιδιά τους που υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν στον στρατό πήραν δωρεάν εισιτήρια-είτε τρένου, είτε λεωφορείου!
Αυτό προβλέπει η οδηγία υπ' αριθμόν 4, στην πίσω σελίδα του φύλου κατάταξης

Κάντε το μαζικά, όλοι!
 
Είναι δικαίωμά μας, δεν πρέπει να το αρνηθούμε.
Συνάδελφοι,

Όπου, στα στρατόπεδα, δόθηκε μάχη για τα δικαιώματά μας, τη διαβίωσή μας και την αξιοπρέπειά μας, κερδήθηκε. Σε όποιο στρατόπεδο, επιχείρησαν να μας ψαλιδίσουν ακόμα και τα βασικά για την επιβίωσή μας, επιχείρησαν να μας κάνουν φασιστικά ανδρείκελα αποδοχής της βαρβαρότητάς τους, απέτυχαν.

Αυτό τον καιρό, δίνεται μάχη για μια ακόμη αντικοινωνική επιλογή της κυβέρνησης: την περικοπή των καρτών επιβίβασης, που μας στερεί το δικαίωμα ακόμα και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας κατά τη διάρκεια των αδειών μας.

Καλούμε τους συναδέλφους, οι οποίοι ως νεοσύλλεκτοι θα έρθουν στα στρατόπεδα, στις επόμενες σειρές, να δώσουν από τώρα τη μάχη μαζί μας, για τη ζωή και την αξιοπρέπεια. Ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό. Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

 

Δε θα γίνουμε τζάμπα σκλάβοι των «εθνικών αναγκών» τους.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τους νέους συναδέλφους.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ: 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: