ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στη δημοσιότητα οι φωτό από λεηλασίες ψήφων!


Πρόσωπα γνωστών πολιτικών και συνδικαλιστών διακρίνονται στις εικόνες που κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα κατά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία
Γνωστός υπουργός που κάνει προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, άλλος που αποσύρει διάταξη για τους ημιυπαίθριους και γνωστός συνδικαλιστής, σε ώρα δράσης! (Digital Arwork: Μάκης Ανασιάδης)Γνωστός υπουργός που κάνει προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, άλλος που αποσύρει διάταξη για τους ημιυπαίθριους και γνωστός συνδικαλιστής, σε ώρα δράσης! (Digital Arwork: Μάκης Ανασιάδης)
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη, παρακολουθεί τη δραματική αποκάλυψη ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας, που κρύβονται πίσω από το ψηφοθηρικό πλιάτσικο των τελευταίων ημερών, με ρουσφετολογικούς διορισμούς, ανάκληση νομοθετικών ρυθμίσεων και συνδικαλιστικές επιχορηγήσεις. 
Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, απευθυνόμενη για οποιαδήποτε βοήθεια στο κοινό, προκειμένου να αναγνωριστούν οι δράστες, φέρνουν στην επιφάνεια ένα πάγιο πρόβλημα των τελευταίων χρόνων: Αποκαλύπτουν ότι πίσω από το πελατειακό κράτος που όλοι καταδικάζουν, κρύβονται στην πραγματικότητα αναγνωρίσιμοι πολιτικοί και πελάτες τους, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία, λεηλατούν ψήφους αδυνατίζοντας λίγο-λίγο την οικονομία.

Συνολικά, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα 26 φωτογραφίες από τομείς της δημόσιας ζωής που λεηλατούνται ψηφοθηρικά και συντεχνιακά τα τελευταία χρόνια. Ζητείται μάλιστα από τους πολίτες για πρώτη φορά, αντί να δείξουν ανοχή, να καταγγείλλουν τους πλιατσικολόγους, αφού πλέον γνωρίζουν ότι η αλόγιστη σπατάλη του δημόσιου χρήματος από πολιτικούς για προεκλογικούς λόγους, είναι σπατάλη δικών τους χρημάτων.
Μέχρι στιγμής σε μια φωτογραφία, με σχετική σιγουριά, μπορεί να διακρίνει κανείς, γνωστό υπουργό που κατεβάζει ευνοϊκά νομοσχέδια για τα ταξί και προβαίνει σε προσλήψεις συμβασιούχων στα ΕΛΤΑ, υφυπουργό Οικονομίας που αποσύρει διατάξεις για τους ημιυπαίθριους και μεγαλοσυνδικαλιστή ιδιοκτήτη διακοπτών που βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις διοικήσεις και αποσπά συνδικαλιστικά δάνεια. 
Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών έγινε ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, καθώς  στα πρόσωπα που συμμετέχουν στους βανδαλισμούς και στη λεηλασία έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις κατά της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: