ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος της Χ.Α. Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον εθνικιστικό χώρο.
Ο πρόεδρος της Χ.Α. Νικόλαος Μιχαλολιάκος υπέστει θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύεται αυτήν την στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς..Μάρτυρες λένε πως δέχθηκε γρονθοκοπήματα προκαλώντας του κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα.
Το θέμα συζητιέται έντονα αυτήν την ώρα αφού οι μάρτυρες εκμυστηρεύτηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. πως οι δράστες φορούσαν καπέλα της Χ.Α.

Ελπίζω να δημοσιεύσουν το γεγονός και τα μπλογκς της Χ.Α. κάτι αδύνατο κατά την ταπεινή μου γνώμη διότι δε θέλουν να γίνει σκάνδαλο.. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Χ.Α ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ;;ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΑΝΕ;;;;

adespotos είπε...

Σωστός...της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" λοιπον. Απλά έτσι το είδαμε στο copy έτσι το βάλαμε.

Ανώνυμος είπε...

Εαν η χρυση αυγη δεν ηθελε ξενους στην ΕΛΛΑΔΑ μας να εδιωχνε πρωτα τους γερμανους τους απογονους τον εγκληματιων που σκοτωσανε δικους μας παπουδες..και στο τελος τους ανθρωπους απο την Αφρικη..οι οποιοι δεν ειναι και κακοποια στοιχεια οπως αλλοι ξενοι στην Ελλαδα..Και εαν ειχαμε προπονητη εθνικης ΕΛΛΑΔΟΣ τουρκο ή απο αλλη χωρα τι θα λεγανε;;;ειναι αισχρο για εμενα να εχουμε απογονο των βρομογερμαναραδων προπονητη εθνικης..και ΑΙΣΧΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΑ ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΚΕ..θα μου πεις ασχετα αυτα που γραφεις..στο θεμα μας..ΔΕν πειραζει..ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...