ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Όταν ο παιδεραστής έδινε οδηγίες σε αθλητές (video)


Βίντεο από ομιλία του προπονητή που κατηγορείται για παιδεραστία σε μικρούς αθλητές της Μικτής Κρήτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Δείτε τι έλεγε για το πώς πρέπει να ενεργούν οι αθλητές

Με το πέρασμα των ημερών ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την αρρωστημένη δράση του προπονητή που κατηγορείται για παιδεραστία και ομολόγησε τις πράξεις του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


Σε βίντεο ομιλίας του προπονητή, που έχει δύο παιδιά, στη Μικτή Κρήτης στις 8 Δεκεμβρίου 2008 αποτυπώνονται οι απόψεις του περί αφοσίωσης και θυσιών των αθλητών.

"Αυτό που σας είπε ο προπονητής ότι θα πρέπει να είστε αγκαλιά με μία μπάλα, ότι θα πρέπει η μπάλα να γίνει μέρος του σώματός σας είναι γεγονός. Απαιτείται αφοσίωση, απαιτούνται θυσίες. Το άθλημα δίνει, αλλά θα πρέπει πρωτίστως να δώσετε και εσείς", σημειώνει σε κάποιο σημείο της ομιλίας του.



Ο 47χρονος, που μιλά δεύτερος και βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις -ο δεύτερος από αριστερά- άλλους προπονητές, αναφέρει ότι θα πρέπει ο βαθμός ετοιμότητάς τους και εγρήγορσης να είναι υψηλότερος, καθώς, όπως σημειώνει, τα όρια ανοχής και η υπομονή δεν είναι τόσο μεγάλα στη Μικτή όπως στα σωματεία.

"Δεν μπορούμε να περιμένουμε κανέναν. Εσείς θα πρέπει να κυνηγάτε τη διαδικασία και δεν υπάρχει περίπτωση στο επίπεδο επιλογής που είστε τώρα να σας κυνηγήσει κανείς. Κανένας δεν θα σας παρακαλέσει", τονίζει σε άλλο σημείο.


Ο αθλητής στο μπάσκετ, όπως αναφέρει, πρέπει να μάθει να κινείται σε μια λεπτή γραμμή και αν φύγει λίγο πέρα από τη γραμμή ή αν φύγει από την άλλη πλευρά της γραμμής είναι λάθος.

Καμία μεταμέλεια

Ο προπονητής, που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας για τις αρρωστημένες πράξεις του, αναφέρει στην απολογία του ότι βοηθούσε με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη της σεξουαλικότητας των παιδιών και στην επιτυχία τους στο αντίθετο φύλο.

Χρησιμοποιώντας δήθεν αρχαιοελληνικά πρότυπα, ισχυρίζεται ότι οι συνευρέσεις του με τους ανήλικους ήταν σεξιστικές και όχι σεξουαλικές και τις χαρακτηρίζει "φυσιολογικές μεταξύ μελών ομαδικών αθλημάτων".

Αποκάλυψε πως κι εκείνος είχε βιώσει μια ανάλογη εμπειρία πριν από πολλά χρόνια, όταν ως αθλητής έπαιζε ακόμα μπάσκετ, ενώ υποστηρίζει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος.

Στην απολογία του χαρακτηρίζει τις επαφές του με τα παιδιά ως ερωτικά και σεξιστικά παιχνίδια, υποστηρίζοντας με πάθος τη στάση και τις πράξεις του.

"Ήταν μια διαδικασία που οι αθλητές κατάφερναν μέσα από την επαφή μεταξύ τους να έρθουν πιο κοντά, να γνωρίσουν το σώμα τους. Δεν θεωρώ πως τέτοιου είδους επαφή των παιδιών έχει επιπτώσεις στη μετέπειτα σεξουαλική τους ζωή και στην επαφή με το άλλο φύλο. Το αντίθετο, μάλιστα. Η διαδικασία αυτή βοηθά στην ανάπτυξη της σεξουαλικότητάς τους και στην επιτυχία τους στο αντίθετο φύλο", ανέφερε στην ανακρίτρια που τον άκουγε έκπληκτη.



http://www.on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: