ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

 Στις 12 Δεκέμβρη 2011, δικάζονται 3 από τα μέλη 15/μελούς φασιστικής συμμορίας που στις 18 Σεπτέμβρη 2011 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μαχαίρωσαν Αφγανό πρόσφυγα δίπλα από την καρδιά και στο στομάχι. Ο άτυχος Αφγανός ευτυχώς επέζησε και θα είναι μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο μαζί με συμπατριώτες του που την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν μαζί του. Μεταξύ των κατηγορουμένων και η “τηλεαστέρας-κάτοικος” της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη, που κατηγορείται και για άλλες επιθέσεις.

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”, καλεί σε συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 9 π.μ. της Δευτέρας 12 Δεκέμβρη.
Απαιτούμε να καταδικαστούν οι μαχαιροβγάλτες δολοφόνοι. Αγωνιζόμαστε για τη διάλυση των φασιστικών συμμοριών που σπέρνουν τον τρόμο σε γειτονιές και πόλεις με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας.

Το ρατσιστικό μίσος δεν έχει καμιά θέση ανάμεσά μας. Ιδιάιτερα την ώρα που ντόπιοι και μετανάστες εργαζόμενοι παλεύουμε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, κόντρα σε μνημόνια, τρόϊκες και μέτρα βαρβαρότητας.

- Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για αντιφασιστική σύσκεψη που θα γίνει την επόμενη Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 8 μ.μ., στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 15). Καλούμε κάθε κοινωνική και πολιτική συλλογικότητα, αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, συνδικάτα και συλλόγους, κατοίκους της περιοχής του κέντρου της Αθήνας, προκειμένου η αντιφασιστική συγκέντρωση της 12 Δεκέμβρη να συνδιοργανωθεί με όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς και να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή μαζικότητα.


Αντιφασιστική Πρωτοβουλία “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: