ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο Καρατζαφύρερ ανακάλυψε τον "κομμουνιστικό κίνδυνο"


Πριν μέρες στην τηλεοπτική εκπομπή "Φακέλους" του Παπαχελά είχε δηλώσει ο Καρατζαφύρερ: «Ξεχάστε τα κόμματα όπως τα ξέρατε. Δεν υπάρχουν τώρα οι τεράστιες διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Είμαστε οι ευρωπαϊστές εναντίον των κομμουνιστών».

Σήμερα που τον είχε καλέσμένο το Mega με αφορμή την συνάντηση που είχε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ με τους εκπροσώπους της τρόικας προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Ούτε λίγο ούτε πολύ ανακάλυψε και γνωστοποίησε στους τροϊκανούς τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» γιατί «όπως πάνε τα πράγματα Παπαρήγα και Τσίπρας θα σχηματίσουν κυβέρνηση», όπως είπε. (Δείτε το βίντεο).

Ο Καρατζαφέρης έκανε λόγο ότι στην Ελλάδα έχουμε «σταλινική αριστερά» και σύμφωνα με τον ίδιον είπε στους εκπροσώπους της τρόικας ότι κινδυνεύουν να βρεθούν μπροστά σε μια «Κούβα της Μεσογείου».
Η πλάκα είναι, πάντα με τα λεγόμενα του Καρατζαφύρερ, αυτό το «επιχείρημα» νομίζει ότι το κατάλαβαν οι τοκογλύφοι δανειστές του ελληνικού κράτους.

Εδώ τώρα τι να σχολιάσεις; Το ότι τον Καρατζαφύρερ τον απασχολεί μην τυχόν και αυξήσουν την δύναμη τους τα αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα και όχι η εξαθλίωση στην οποία οδηγούνται πλατιές μάζες του πληθυσμού μας εξ αιτίας του μαύρου κυβερνητικού μετώπου και την πολιτική που επιβάλλει σε συνεργασία με τους ξένους επικυρίαρχους;
Τον πανικό που του έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας των λαϊκών κινητοποιήσεων (που για να λέμε την αλήθεια είναι κατώτερες των περιστάσεων) και ανακάλυψε τον … κομμουνιστικό κίνδυνο;

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή όμως. Ο Καρατζαφέρης σαν άνθρωπος της πιάτσας που είναι να έχει αντιληφθεί ότι η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας την οποία έχει εξαπολύσει το κυβερνητικό μαύρο μέτωπο, στο οποίο συμμετέχει και το κόμμα του, κατ’ εντολή ξένων και ντόπιων καπιταλιστών θα φέρουν τέτοιες λαϊκές αντιδράσεις που θα θέσουν σε δοκιμασία το ίδιο το αστικό σύστημα και φροντίζει από τώρα … να υποδείξει τους «ενόχους».





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: