ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ναύπακτος: Σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο,links για την κόλαση των ζώων -φώτος,βίντεο


Image scaled down
Στη Ναύπακτο έξω από τον ιδιωτικό χώρο φιλοξενίας αδέσποτων σκυλιών στον Πούντο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι το σκυλί που βλέπετε πυροβολημένο και κρεμασμένο πάνω στο συρματόπλεγμα.
Το σκυλί, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Γιώτα Παγκράτη από την Εθελοντική Ομάδα Φιλόζωων Ναυπάκτου δεν ήταν αδέσποτο. Ζούσε μέσα στον περιφραγμένο χώρο αλλά τις τελευταίες μέρες είχε εξαφανιστεί και το αναζητούσαν. Όπως αναζητούν ένα ακόμα το οποίο είναι τυφλό ζούσε εκεί αλλά ακόμα δεν το έχουν βρει.
Εκεί στο Πούντο και μέσα σε αυτό το ιδιωτικό κτήμα, που ανήκει στην πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπάκτου, Α. Γιαννοπούλου – Μαυρομύτη, ζουν περίπου 50 από τα σκυλιά που ήταν εγκλωβισμένα στο παράνομο κυνοκομείο του Δήμου Ναυπάκτου.

Θυμίζουμε ότι η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να αδειάσει το παράνομο κυνοκομείο μετά τις καταγγελίες και τη δημοσιοποίηση των απαράδεκτων συνθηκών διαβίωσης των σκυλιών. Κάποια από τα σκυλιά μεταφέρθηκαν στον «Σταθμός Μέριμνας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών» ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται και πάλι υπό την αιγίδα της προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπάκτου.
Και αυτό το έγκλημα είναι άλλη μια ατράνταχτη απόδειξη του τι συμβαίνει εις βάρος των ζώων παντού στην Ελλάδα αλλά και της ανάγκης οι αυστηρές ποινές που η νομοθεσία ορίζει, να επιβάλλονται από τα δικαστήρια όταν οι δράστες συλλαμβάνονται και οδηγούνται στη δικαιοσύνη.
Τέτοια απεχθή εγκλήματα εις βάρος των ανυπεράσπιστων ζώων φυσικά και μας εκθέτουν διεθνώς και όχι άδικα.
Διαβάστε επίσης:









από http://www.zoosos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: