ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση 40-50 ατόμων στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές- Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές από τη φωτιά στις εγκαταστάσεις


Επίθεση 40-50 ατόμων στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:40 της Κυριακής, στα Μεταλλεία Χρυσού με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε." στην περιοχή Σκουριές Μεγάλης Παναγιάς, του Δήμου Αριστοτέλη στο Νομό Χαλκιδικής. 

Στη περιοχή έφτασαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε κοντέϊνερ μέσα στα οποία υπήρχαν γραφεία και σε ...οχήματα της επιχείρησης.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ένας από τους φύλακες ενημέρωσε λίγο μετά τις 00:30 ότι μια ομάδα 40-50 ατόμων που φορούσαν κουκούλες φουλ φεις είχε εισβάλει στις εγκαταστάσεις και έριχνε εύφλεκτο υγρό σε διάφορα σημεία. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και τράπηκαν σε φυγή. 

Στο σημείο πήγαν αστυνομικές δυνάμεις που δεν εντόπισαν κάποιο ύποπτο άτομο. Παράλληλα ένας από τους φύλακες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι και με αναπνεστικά προβλήματα.

Η Αστυνομία μέχρι στγμής έχει προχωρήσει σε πάνω από 30 προσαγωγές υπόπτων, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί εμπλεκόμενος στο περιστατικό, όπως σημείωναν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ:«Σήμερα περί ώρα 00:40 σημειώθηκε επίθεση από ομάδα περίπου 40 ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώποη τους, με χρήση εύφλεκτου υλικού και βομβών μολότοφ σε εργοτάξιο προετοιμασίας εξόρυξης μεταλλευμάτων-χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής. Προκλήθηκαν εκταταμένες υλικές ζημιές σε μηχανήματα, κοντέϊνερ και οχήματα. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών προσήχθησαν 27 άτομα. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκη». 


epitropesdiodiastop

Δεν υπάρχουν σχόλια: