ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αστυνομία: Ακατάσχετη διαφθορά, καθολική φασιστικοποίηση, κοινωνική αποκτήνωση.



Η αστυνομία ο κατεξοχήν στρατός του καθεστώτος του Μνημονίου με εξέχοντα ρόλο στην εφαρμογή του πάνω στην Ελλάδα,δε σταματά να  μας δίνει νέα στοιχεία για την ακατάσχετη διαφθορά των “αξιότιμων” και “μάχιμων”(εναντίων της κοινωνίας) ένστολων μελών της.. Νέο περιστατικό με αστυνομικό των ειδικών δυνάμεων που συνελήφθη να έχει πορνογραφικό υλικό μικρών παιδιών. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν συλληφθεί αστυνομικοί να κλέβουν γυναίκα που πουλούσε πράγματα στο δρόμο και η λίστα της αστυνομικής διαφθοράς θυμίζει πηγάδι χωρίς πάτο… Aστυνομικοί ήταν εκείνοι  που καθάρισαν την απεργία των ηρωικών Χαλυβουργών για να ικανοποιήσουν τον Μάνεση..

Η σημερινή σύλληψη του εκαμίτη αστυνομικού με το παιδικό πορνογραφικό υλικό έρχεται απλά να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο του διεφθαρμένου, ανοιχτά φασιστικού, και κοινωνικά αποκτηνωμένου μηχανισμού της αστυνομίας που στρέφεται κατά κόρον κατά της κοινωνίας.

 Η προστασία από τα επίσης διεφθαρμένα ΜΜΕ των εφοπληστών, τραπεζιτών, βιομηχάνων , οι συνθήκες ομερτά που τους καλύπτουν οι δικαστικές αρχές και η εργαλειοποίησή της αστυνομίας από το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου που τους έχει για να υπερασπίζονται την κοινωνική σφαγή που έχει αποφασισθεί,  θέτουν την αστυνομία ως τον πλέον αντικοινωνικό μηχανισμό του σύγχρονου επίσης διεφθαρμένου ελληνικού κράτους.

ΥΓ:
H είδηση του αστυνομικού με το παιδικό πορνογραφικό υλικό απο σκληρό αστικό ΜΜΕ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: