ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

KONTI: Τραυματισμός εργάτη της περιφρούρησης με μαχαίρι από άγνωστο

Οι απολυμένοι εργάτες της ΚΟΝΤΙ συνεχίζουν την περιφρούρηση του εργοστασίου της ΚΟΝΤΙ παρά το γεγονός ότι το σύνολο του προσωπικού έχει απολυθεί και η εταιρία Arcelormittal έχει δηλώσει ότι θα κλείσει οριστικά το εργοστάσιο.
Σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 4.30, οι εργάτες της περιφρούρησης ρώτησαν 3 άτομα τα οποία είχαν μπει στο εργοστάσιο της ΚΟΝΤΙ στη ΒΙΠΕ Βόλου (Βελεστίνο) για ποιο λόγο είχαν εισέλθει σε αυτό. Τα 3 άτομα εξύβρισαν τον εργάτη ΑΚ και στη λογομαχία ένα από τα τρία άτομα επιτέθηκε με μαχαίρι στον εργάτη της περιφρούρησης χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.
Το σωματείο αλλά και άλλοι απολυμένοι που προσήλθαν άμεσα στο εργοστάσιο έλαβαν από την εταιρεία security τα στοιχεία των 3 άγνωστων ατόμων κι αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση στο ΑΤ Βελεστίνου.
Την Δευτέρα έχει κηρυχτεί 4ωρη στάση εργασίας από το ΕΚΒ καθώς το πρωί υπάρχει τριμερής στην επιθεώρηση εργασίας και το μεσημέρι εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα του σωματείου για τις παράνομες απολύσεις του Νοεμβρίου,Δεκεμβρίου 2011.

 http://ergatis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: