ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ - ΚΡΥΦΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ


SWAT 2
[περιμένοντας στην ουρά για τα συσσίτια του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου]
Το δημοσίευμα είναι αποσαφηνιστικό των προθέσεων της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να διασώσει το πολιτικό της προφίλ.
Σύμφωνα με αυτό:
«Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου επιτρέπεται στο εν ενεργεία Πολιτικό Προσωπικό (Μόνιμο και Συμβασιούχων Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου) και στα μέλη των οικογενειών τους, η σίτιση στις Στρατιωτικές Λέσχες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, με την καταβολή μόνον του αντιτίμου του συσσιτίου, χωρίς την υποχρέωση πάγιας συνδρομής.
Το δικαίωμα αυτό ισχύει και για τα παιδιά των υπαλλήλων που φοιτούν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας των γονέων τους.
Η σχετική απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο μέτρων κοινωνικής προστασίας, που έχει διαμορφωθεί με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και υπό τον συντονισμό του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνη Οικονόμου και εφαρμόζεται σταδιακά επ’ ωφελεία όλων των εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας».
Το θέμα όμως είναι ότι καθημερινά ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος ψηφίζει και εφαρμόζει ολοένα περισσότερα μέτρα κοινωνικής λεηλασίας και ενίσχυσης του κόσμου του πλούτου.


Στις τεράστιες περικοπές στους μισθούς του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού, αλλά και στο Πολιτικό Προσωπικό, στην καταλήστευση των ταμείων τους και στην εξαφάνιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Ήρθε να προστεθεί η κανιβαλική απόφαση για περικοπή των καταστάσεων επιβίβασης των φαντάρων. Συνάδελφοι στρατιώτες που αρρωσταίνουν γιατί δεν υπάρχει ζεστό νερό και που καλούνται να υπηρετήσουν στον Έβρο, που οι θερμοκρασίες φτάνουν αρκετούς βαθμούς κάτω από το 0, χωρίς θέρμανση, αφού το πετρέλαιο επαρκεί μέχρι το Δεκέμβριο.

Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν, και αυτός ο ΥΕΘΑ που γέμισαν τα στρατόπεδα συσσίτια, αοράζουν όπλα ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ για τις ανάγκες του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ!

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι. Να αμφισβητήσουν την ταξική πολιτική του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου και να απαιτήσουν την ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους.

Καλούμε επίσης τους γονείς να παρέμβουν. Να πάρουν πρωτοβουλίες-τηλέφωμα στο ΓΕΣ, στους διοικητές των μονάδων κλπ και να δηλώσουν την αδυναμία και την άρνηση τους να φορτωθούν το οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης των παιδιών τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ   

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: