ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί πρέπει να οργανώσουμε ένα κίνημα άρνησης πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ


Γιατί πρέπει να οργανώσουμε ένα κίνημα άρνησης πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ
Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτήν την κυβέρνηση να κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε ανθρώπους που τους κατέστησε πάμφτωχους σε αυτόν τον κρύο χειμώνα που έρχεται! Να ξεπαγιάζουν παιδάκια ανήλικα και υπερήλικες! Όχι!

Όλοι εσείς, όλοι εμείς, που με ευκολία ή δυσκολία μεγάλη πληρώνουμε ακόμη την ΔΕΗ με τις ασταμάτητες και τρελές επερχόμενες αυξήσεις που κάνει στην τιμή, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για την κοινωνία γύρω μας και δεν κοιτάμε απλά την πάρτη μας, θα πρέπει να σταματήσουμε εδώ και τώρα να πληρώνουμε την ΔΕΗ! 

Μόνον έτσι η ΔΕΗ θα επανασυνδέσει ρεύμα στα παγωμένα σπίτια και θα σταματήσει να δολοφονεί ανθρώπους!
Μόνον έτσι η ΔΕΗ θα μειώσει την τιμή στο οικιακό τιμολόγιο, αντί να το αυξάνει τρελά!



Αν δεν το κάνουμε αυτό όλοι, σαν ένα σώμα, τότε είμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ της αλληλεγγύης, είμαστε οι «φιλάνθρωποι της πλάκας», σαν αυτούς τους βαριεστημένους που «σκοτώνουν» την ώρα τους κάνοντας διάφορες σκοτεινές αγαθοεργίες για να ξεπλένουν αμαρτίες τους και να συντηρούν, να νομιμοποιούν και να διαιωνίζουν ένα σύστημα αδικίας και εκμετάλλευσης! 

Αν δεν το κάνουμε αυτό, αν δεν σταματήσουμε να πληρώνουμε την ΔΕΗ, είμαστε ο ορισμός της ζούγκλας και τα παραμονεύοντα θηρία θα μας κατασπαράξουν αργά ή γρήγορα όλους!

Δεν μας ενδιαφέρει τι συμφώνησε η κυβέρνηση στα μνημόνια με τα θηρία!

Ένα κίνημα άρνησης πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ πρέπει να οργανωθεί σε κάθε γειτονιά! 



 RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: