ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δεκάδες δένδρα νεκρά στην Αθήνα εξαιτίας του αλόγιστου κλαδέματος


Δήμος-δήμιος
Όπως είχε καταγγελθεί πέρυσι τέτοια εποχή εδώ, ο Δήμος Αθηναίων είχε κυριολεκτικά σφαγιάσει τα δένδρα της πόλης με βάναυσο κλάδεμα καθώς τεράστια υγιή κλαδιά εξαφανίζονταν κάτω από τα πριόνια των συνεργείων. Σε ερωτήσεις μας γιατί συνέβαινε αυτό παίρναμε ως απάντηση δικαιολογίες περί σάπιων κλαδιών τη στιγμή όμως που τα μάτια μας διαπιστώνανε το αντίθετο κι έτσι μας έμπαιναν υποψίες πως ο υπερβολικός ζήλος για κλάδεμα ίσως σημαίνει ότι τα κομμένα κλαδιά θα καταλήγανε τελικά προς πώληση για καυσόξυλα ή κάτι άλλο.

Το αποτέλεσμα της αλόγιστης αυτής τακτικής φάνηκε φέτος καθώς πολλά από τα δένδρα που καταμακελεύτηκαν πέρυσι είναι πλέον νεκρά! Σήμερα στην οδό Ευελπίδων έξω από τον Πανελλήνιο ο Δήμος υλοτόμησε τελείως 4 δένδρα που μετά το περσινό τους κλάδεμα ξεράθηκαν, ενώ στην οδό Μαυροματαίων υπάρχουν κι άλλα 3 νεκρά δένδρα(ρίξτε όσο προλαβαίνετε μια ματιά στο πόσο βαθύ ήταν το περσινό "κούρεμα" και θα καταλάβετε γιατί δεν άντεξαν!) ενώ το ίδιο διαπιστώνουμε και σε άλλες περιπτώσεις στη Πατησίων και αλλού!
Το αστείο είναι πως όταν καταγγέλαμε το γεγονός είχαν δώσει εδώ απαντήσεις κάποιοι (προφανώς απο το Δήμο) ότι οι εργάτες είναι ειδικοί και ξέρουν τι κάνουν! Τι δικαιολογίες θα βρουν τώρα?

athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: