ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Απάντηση στους λασπολόγους- ψηφοθήρες




Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει τον βαθύ προβληματισμό του για το απαράδεκτο ολίσθημα κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς, του Συριζα και του Ανταρσυα, να συνασπίζονται σε μια λασπολογική-ψηφοθηρική βάση, όχι ενάντια στη χούντα των τραπεζιτών, στο μνημόνιο, την τρόικα και όλα αυτά που μας μαυρίζουν τη ζωή, αλλά ενάντια στο Κίνημα μας.
Ενώ στην αρχή πίστεψαν, ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω, δε θα είχε την οργανωτική δυναμική να συμμετάσχει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές όπως μέσα από τις δημοκρατικές του διαδικασίες είχε αποφασίσει, η συνέχεια τους διέψευσε.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ξεπέρασε όλες τις αντιξοότητες χάρη στην ορμή και το πάθος των εκατοντάδων συναγωνιστών ανά την Ελλάδα που αγωνίστηκαν για να πετύχει αυτός ο στόχος. Αποτέλεσμα: Η πανελλαδική κάθοδος του Κινήματος Δεν Πληρώνω με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές.
Η πρώτη αντίδραση των κομμάτων αυτών ήταν να προσπαθήσουν να προσεταιριστούν το Κίνημα Δεν Πληρώνω κάνοντάς σε μέλη μας παρασκηνιακές προτάσεις συνεργασίας.
Η προσπάθειά τους αυτή δεν καρποφόρησε.
Δυστυχώς, η ψηφοθηρική τους λογική, τους οδήγησε σε νέο ατόπημα. Τα "κινήματα" σφραγίδες που είχαν δημιουργήσει στα κομματικά τους γραφεία και τα οποία εδώ και πολύ καιρό βρίσκονταν σε ύπνωση , τα οποία απαρτίζονταν από κάποια γνωστά κομματικά τους στελέχη, αποφάσισαν να συντάξουν μία κατάπτυστη ανακοίνωση ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Συγκεκριμένα το "κινημα τρία δεν"(ανταρσυα-συριζα), το "κινημα διοδια στοπ"(συνασπισμος-κοε) μαζί με την ύποπτη ομάδα ινφο, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εργολάβους που αναλαμβάνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά, εξαπέλυσαν έναν ανήθικο πόλεμο λάσπης ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Στο όνομα των εκατοντάδων δράσεων του Κινήματος Δεν Πληρώνω σε όλα τα μέτωπα, τωνδεκάδων μηνύσεων-αγωγών-διώξεων που έχουν δεχθεί τα μέλη μας από το κράτος και τους μεγαλοεργολάβους, την ώρα που κάποιοι απλά έκαναν μικροκομματικά σχέδια επί χάρτου στα πολιτικά τους γραφεία για το πώς θα καπηλευθούν το Κίνημα προς όφελος των κομμάτων τους, απαντάμε ότι σε αυτόν τον αποπροσανατολιστικό πόλεμο λάσπης δε θα αναμειχθούμε.
Το ποιοι είμαστε το φανερώνουν οι δράσεις μας και όχι τα λόγια μας ή οι σφραγίδες μας.

Η απόφαση του Κινήματος Δεν Πληρώνω να κατέβει, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ στις εκλογές, και να διατρανώσει ότι σε περίπτωση που μπει στη Βουλή, όλη η κρατική επιχορήγηση θα επιστρέφει μέχρι τελευταίο ευρώ στο λαό, ξεγύμνωσε και πόνεσε πολλούς κρατικοδίαιτους-δήθεν αντισυστημικούς.
Καλούμε τους "συντρόφους" του Συριζα και του Ανταρσύα να προασπίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και των ανέργων στο όνομα των οποίων μιλάνε.
Ας καταλάβουν ότι ο εχθρός δεν είναι το Κίνημα Δεν Πληρώνω αλλά το κράτος των εκμεταλλευτών.
Οι εκλογές είναι μόνο μία στιγμή στην πάλη του λαού!
Αν κάποιοι τις θεωρούν αυτοσκοπό και είναι διατεθημένοι να συμμαχήσουν με το σατανά προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν μερικά ψηφαλάκια, τότε το παιχνίδι το έχουν ήδη χάσει!
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα του στο δρόμο που έχει ήδη εδώ και τρία χρόνια χαράξει, ενάντια σε αυτό το βάρβαρο σύστημα εκμετάλλευσης, ενάντια σε μνημόνια, τραπεζίτες, μεγαλοεργολάβους και το πολιτικό τους προσωπικό.
Καλούμε το λαό να ψηφίσει και να αγωνιστεί μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Αντεπίθεση τώρα για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: