ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς τους βουλευτές με eMail.



Αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς τους βουλευτές με eMail.

Αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς τους βουλευτές με eMail.

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές που θα κλιθούν να ψηφίσουν τον νόμο ταφόπλακα της Ελλάδας και των μελλοντικών γενεών Ελλήνων. 

Σας γράφω ως πολίτης αγανακτισμένος με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μου και για την οποία φέρετε βαρύτατες ευθύνες.
Για περισσότερα από δύο χρόνια τώρα μας υπόσχεστε σωτηρία από την κρίση και αντί γι αυτό οι επιλογές σας είχαν σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη ύφεση, μεγαλύτερη φτώχια, μεγαλύτερη εξαθλίωση και μας φέρνανε ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη κατάρρευση από την οποία που υποτίθεται μας σώζατε.
Σύντομα θα κληθείτε να στηρίξετε με την ψήφο σας στη βουλή άλλη μια διεθνή σύμβαση η οποία συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική, εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τα μικρά εισοδήματα, ξεπουλάει κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας και δεσμεύει το μέλλον της για πολλές δεκαετίες.
Επιπλέον, ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της πολιτικής αυτής παραδέχονται πως δεν παρέχει καμία εγγύηση αποφυγής της χρεοκοπίας, ούτε αποφυγής λήψης και νέων δυσβάστακτων μέτρων.
Δεν δικαιούστε να αναλάβετε μια τέτοια δέσμευση αφού έχετε χάσει ουσιαστικά την νομιμοποίηση που απορρέει από την λαϊκή εντολή.
Σας καλώ λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή να αναλογιστείτε τις βαρύτατες ευθύνες σας και να πράξετε αναλόγως, έξω από κομματικές πειθαρχίες και ανεπηρέαστοι από εκβιασμούς που έως τώρα έχουν αποδειχτεί αδιέξοδοι.
Για πολλούς από εσάς η τοποθέτησή σας στο θέμα αυτό θα είναι και η τελευταία σας σημαντική ενέργεια ως βουλευτής.
Ας είναι η πιο έντιμη, σίγουρα θα εκτιμηθεί όταν φτάσει η ώρα του καταλογισμού.




Το παραπάνω κείμενο αποστέλλεται αυτόματα, από την εφαρμογή.

Η επιλογή του βουλευτή γίνεται μέσα από εύκολο drop-down list menu που περιέχει αλφαβητικά τους βουλευτές που θα κλιθούν να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο. Πληκτρολογώντας το αρχικό γράμμα π.χ. "Π" σας πηγαίνει αυτόματα στην εγγραφή με το κλειδί "Πάγκαλος". 


Να είστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τους βουλευτές που έχουν ξεχάσει για ποιο λόγο είναι στην βουλή, αλλά και ποιους πρέπει να εκπροσωπούν, να σκεφτούν επιτέλους για το τι θα πράξουν.


ΥΓ: Θα παρακαλούσα τους φίλους των social media και τους Bloggers, να διαδώσουν αυτή την προσπάθεια, αφού ο Ελληνικός λαός τώρα πια, κάνει την επανάσταση του μόνο από το πληκτρολόγιό του, δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: