ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε βέβαιοι ότι τη θέλουμε αυτή την Ευρώπη;



Ένας Βρετανός ευρωβουλευτής, οΝάιτζελ Φαράτζ, έκανε στο Ευρωκοινοβούλιο αυτό που δεν τολμούν να κάνουν οι Έλληνες συνάδελφοί του για να υπερασπιστούν τη χώρας μας.

Χαρακτήρισε ως “αστεία” την πρόταση για επίτροπο στην Ελλάδα και ακολούθως επιτέθηκε στη Γερμανία λέγοντας: «Θεώρησα ότι πρόκειται για αστείο… Δεν είναι δυνατόν, ακόμη και αυτή η Ε.Ε. δεν μπορεί να φτάσει τόσο χαμηλά. Η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία που χρεοκοπεί, αλλά μια χώρα με ψυχή και υπερηφάνεια που οδηγείται στον εξευτελισμό και την απελπισία χάρη στο ποταπό σχέδιο της Ε.Ε.».

Ο Φαράτζ κατακρίνει το γεγονός ότι η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ελλάδα σαν μια θυγατρική της επιχείρηση που χρεοκοπεί και έχει ανάγκη από την επέμβαση της μητρικής εταιρείας.

Το θλιβερό  είναι ότι η τοποθέτηση του  ευρωβουλευτή προκάλεσε την αντίδραση  των Γερμανών και του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι υποκινεί το μίσος στην Ευρωβουλή αλλά και μεταξύ των λαών της Ευρώπης και τον απέβαλε από την αίθουσα.

Ο γερμανικός Τύπος, με την κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας της αδιόρθωτης αυτής χώρας, ενοχοποιεί ολόκληρους λαούς, τους Ιταλούς σαν δειλούς, τους Έλληνες σαν τεμπέληδες και γενικότερα τους λαούς του Νότου σαν άχρηστους. Ειδικά τους Έλληνες, με τη ναζιστικής έμπνευσης προπαγάνδα, τους έχουν μετατρέψει στους“σύγχρονους Εβραίους” για το οικονομικό ολοκαύτωμα που ετοιμάζουν στους εργαζόμενους της Ευρώπης.

Οι Ευρωπαίοι, κυρίως οι βόρειοι, αντί να αντιδράσουν στις γερμανικές τακτικές τις αποδέχονται ασμένως.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό την πίεση της επιτηδευμένης οικονομικής κρίσης, εγκαταλείπει τα τελευταία προσχήματα δημοκρατικότητας όπως και το πάλαι ποτέ κοινωνικό κεκτημένο και οδηγείται στην πλήρη απορρύθμιση.

Είναι βέβαιο ότι  θέλουμε να ανήκουμε σε αυτή την  Ευρωπαϊκή Ενωση και να έχουμε τον ρόλο των “σύγχρονων Εβραίων” στα οικονομικά κρεματόρια; Για παράδειγμα, θέλουμε μισθούς των 300 ευρώ σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα κατατεμαχίζουν τη χώρα, ενώ ο εθνικός πλούτος θα πηγαίνει μετά την εκμετάλλευση ξένων εταιρειών στους διεθνείς τοκογλύφους;

Και επειδή κάποιοι  θα επαναφέρουν το ερώτημα «προτιμάς την έξοδο από το ευρώ;», η απάντηση είναι ότι προτιμώ τη διάσωση της χώρας. Το εντός ή εκτός ευρώ είναι δευτερεύον.

Προτιμώ τη διάσωση  με δραχμή παρά την οικονομική εξόντωση με ευρώ. Γιατί ακόμη και οι υπέρμαχοι  του ευρώ δεν υποστηρίζουν πια  με την ίδια θέρμη ότι παραμονή στο ευρώ σημαίνει και βιωσιμότητα  της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: