ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Τα like και unlike του Πάγκαλου στους αγανακτισμένους..


Τι χάρισε ο Πάγκαλος στους αγανακτισμένους; Σε ποιο σύνθημά τους κάνει like και σε ποια unlike ;  Την άλλη φορά που θα κοπεί το ίντερνετ  στην Πλατεία Συντάγματος, θα δώσει σήμα καμπάνα από τη Βουλή;

O  Θόδωρος Πάγκαλος τάβαλε  και με τους αγανακτισμένους  και θεωρεί σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής  ότι  " η  διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook”.

Ο Πάγκαλος τάκανε πιο λιανά  σήμερα , που αλλού, στο Πάμε Λουκέτο και  έδωσε αναλυτικά  τα  like και τα unlike των αγανακτισμένων.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: 


Ο Πάγκαλος  κάνει unlike στους αγανακτισμένους γιατί   τους θεωρεί κoπρίτες και κηφήνες επειδή πάνε και κάθονται με τις ώρες όλο στην ίδια πλατεία.

Ο Πάγκαλος κάνει like στους αγανακτισμένους , τους έδωσε μάλιστα και το αντίσκηνό του να διανυκτερεύσουν , το οποίο  είναι τόσο μεγάλο , που χωράει όλους τους συγκεντρωμένους

Ο Πάγκαλος κάνει unlike στο facebook γιατί δεν χωράει να μπει μέσα.

Ο Πάγκαλος  κάνει like   τις  καντίνες στην πλατεία Συντάγματος για να λέει μετά,  μαζί τα φάγανε τα καλαμπόκια, τα τοστ και τα λουκάνικα., 

O Πάγκαλος κάνει unlike στους αγανακτισμένους και κόβει το φως  στην Πλατεία Συντάγματος για να μη φανεί ότι έχουν ρεύμα.

Ο Πάγκαλος κάνει unlike στο κόψιμο του σήματος στα κινητά και στο ίντερνετ και άλλη φορά θα τους δώσει ίντερνετ από ασύρματο τη Βουλή .

Ο Πάγκαλος κάνει like σύνθημα που ακούγεται " Θα κάνουμε τον Πάγκαλο-  σαλάμι του αέρος -  για να τον πουλήσουμε- να σβήσουμε το χρέος", γιατί έχει καταλάβει κι αυτός, ότι οι λύσεις πια είναι περιορισμένες,

Ο Πάγκαλος κάνει like στη Βουλή και το προσωπικό της, γιατί θεωρεί ότι είναι πιο πολλοί από τους συγκεντρωμένους απέξω. 

Ο Πάγκαλος κάνει like στους αγανακτισμένους , τους έδωσε μάλιστα την ομπρέλα θαλάσσης, που είναι τόσο μεγάλη , που κρατάει ίσκιο την ημέρα σε όλους τους συγκεντρωμένους.


pamelouketo.blogspot.com

1 σχόλιο:

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2011/05/blog-post_8294.html