ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

VIDEO: ΣΟΚ -ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ Άγγλοι φαντάροι δέρνουν 13χρονα παιδια στο Ιρακ.


http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/IRAK-IRAN-ISRAIL-SOMALIA/IRAK/cache/BRITISH_SOLDIERS_IRAK-474x353.jpg*Θα μπορούσε να είναι ένα απλό βίντεο από τον πόλεμο στο Ιράκ.... Θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει απαρατήρητο, εάν δεν είχε δύο καθοριστικές λεπτομέρειες.
Πρώτον ότι 13χρονα παιδιά πέφτουν θύματα άγριου ξυλοδαρμού, από εκπαιδευμένους επαγγελματίες στρατιώτες και δεύτερον αν ο φαντάρος που τραβάει το βίντεο αλλά και οι άλλοι συνάδελφοι του δίπλα του, δεν παρότρυνε σαδιστικά, να τα χτυπήσουν αλύπητα, περισσότερο. Δείτε αλλά προπάντων ακούστε τους ήχους στο βίντεο και θα καταλάβετε...
ΙΡΑΚ.
Μια ομάδα 100 παιδιών που το μεγαλύτερο είναι δεν είναι 15 χρονών και το μικρότερο δεν ξεπερνάει τα 10, διαμαρτύρονται στους δρόμους. Τα περισσότερα είναι ξυπόλητα και ρακένδυτα. Μόνο ένα φαρδύ παντελόνι και μια κοντομάνικη μπλούζα. Σε ένα κεντρικό δρόμο βρίσκονται αντιμέτωπα με Βρετανούς στρατιώτες. Τα παιδιά δεν κρατάνε όπλα. Ούτε και οι στρατιώτες. Κρατάνε γκλόμπς και ρίχνουν χημικά. Κάτι σαν ΜΑΤ, των δυνάμεων κατοχής του Ιράκ. Αριστερά του δρόμου, έχουν ακροβολιστεί στις ταράτσες, άλλοι στρατιώτες που σημαδεύουν με τα όπλα τους τους 100 ξυπόλητους “τρομοκράτες”.
Ξαφνικά οι Βρετανοί φαντάροι ορμούν προς το μπουλούκι των παιδιών και τα καταδιώκουν. Τα παιδάκια σκορπίζουν δεξιά και αριστερά του δρόμου... Όχι όλα όμως. Κάποια σαστίζουν κάποια παγώνουν στο θέαμα των στρατιωτών που τρέχουν κατά πάνω τους,κραυγάζοντας, λυσσασμένα, και αργούν να ξεκινήσουν.
Μετά την εφόρμηση των εκπαιδευμένων στρατιωτών, συλλαμβάνονται 3 παιδάκια που τα μεταφέρουν πίσω από μια μάνδρα σε μια αυλή. Ακριβώς κάτω από τους άλλους ακροβολισμένους στρατιώτες, ένας εκ των οποίων τραβάει το βίντεο.
Με το που τα κρύβουν από τα “αδιάκριτα” μάτια του κόσμου, πίσω από τη μάνδρα, ακούγεται σαδιστικά η φωνή εκείνου που τραβάει τα πλάνα: “Ohhhh yeeeeees”. Λες και είχε γυρίσει με άδεια στο σπίτι του και συναντιόταν με την κοπέλα του σε κάποιο ξενοδοχείο...
Στην αυλή έχουν βγει τα ρόπαλα και τα παιδάκια ξυλοκοπούνται αλύπητα. Άγριο ξύλο γεμάτο μίσος. Στο πρόσωπο στο κεφάλι στο στομάχι στα πόδια στα χέρια. Σαν να μην έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά. Σαν να μην έχουν ψυχή αυτοί που χτυπάνε. Οι μπουνιές συνεχίζονται πιο άγριες. Κλωτσιές και λακτίσματα στο πρόσωπο. Και όμως δεν δέρνουν κάποιον ισάξιο τους. Δέρνουν παιδικά κορμάκια, κακοποιούν βάναυσα παιδικές ψυχούλες.
Ο φαντάρος από πάνω ξεσπά σε ανατριχιαστικά γέλια, λες και βλέπει κάποια ταινία και όχι να χτυπούν μέχρι αναισθησίας 13χρονα. Την ίδια στιγμή που εκείνος γελάει ακούγονται οι κραυγές πόνου και οι ικεσίες των παιδιών: “No sir, noooo, noooo”
Οι κλωτσιές στο πρόσωπο πέφτουν σαν βροχή και ο φαντάρος από πάνω συνεχίζει να απολαμβάνει : “Yeeeeeeeees” . Ενώ όταν παιδάκι ξεσπάει σε κλάματα εκείνος φωνάζει και το ειρωνεύεται σαν να κλαίει ο ίδιος: “Nooo please dont hurt me” ¨οχι σας παρακαλώ μη με χτυπάτε” λέει και ο σαδισμός και η ειρωνεία ξεχειλίζουν. Μετά ξεσπάει πάλι σε ένα σαδιστικό γέλιο και σε άναρθρες κραυγές. Όμοιες με εκείνες που θα έβγαζε στο ξενοδοχείο με την κοπέλα του, ή τον φίλο του δεν ξέρουμε...
Το βίντεο σοκάρει. Δείτε το και ακούστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: