ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αστυνομικοί... έκλεβαν Πακιστανούς μικροπωλητές

Τέσσερις «φύλακες του νόμου» κατηγορούνται για κλοπή εμπορευμάτων από Πακιστανούς μικροπωλητές. Πρόκειται για δύο ειδικούς φρουρούς και δύο δόκιμους αστυφύλακες, ηλικίας 27, 24 και 21 ετών (οι δόκιμοι).
Οι δύο από τους κατηγορουμένους (ένας δόκιμος αστυφύλακας και ένας ειδικός φρουρός) συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου με τα κλοπιμαία στο περιπολικό, ενώ σε βάρος των άλλων δύο σχηματίστηκε δικογραφία. Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι τέθηκαν χτες σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος τους διατάχτηκε ΕΔΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι δύο πρώτοι αφαίρεσαν από δύο Πακιστανούς μικροπωλητές στη Γλυφάδα ένα σακβουαγιάζ που περιείχε ζεύγη υποδημάτων-μαϊμού. Οι δύο αστυνομικοί εκτελούσαν περιπολία στη Γλυφάδα όταν έπεσαν πάνω στους Πακιστανούς.

Πρώτα τους έκαναν έλεγχο και στη συνέχεια τους έβαλαν στο περιπολικό για να τους μεταφέρουν δήθεν στο αστυνομικό τμήμα. Στην περιοχή του Ελληνικού όμως τους αποβίβασαν, κρατώντας το ένα από τα δύο σακβουαγιάζ. Υστερα από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρέντη, βρέθηκε από τον προϊστάμενο των δύο αστυνομικών στο περιπολικό μέρος από το περιεχόμενο του σακβουαγιάζ των Πακιστανών. Οι άλλοι δύο αστυνομικοί κατηγορούνται με βάση καταγγελία τρίτου Πακιστανού, που ανέφερε ότι έπεσε θύμα κλοπής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

ΠΡΕΖΑ ΤV


EEEΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ...ΗΡΩΕΣ, ΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ???
ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ...ΛΕΝΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: